پدربزرگ آرش صادقی بازداشت شد

شیرالله درگاهی، پدر بزرگ آرش صادقی فعال دانشجویی در بند دیشب در منزلش در تهران بازداشت شد.

به گزارش هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، وی که چندی پیش نامه ای سرگشاده خطاب به بازجوی نوه اش منتشر ساخته بود، پس از درگذشت دخترش (شادروان فرحناز درگاهی)تنها فرد از خانواده این دانشجوی زندانی است که به حمایت از نوه اش پرداخته و پیگیر وضعیت او بود. شادوران فرحناز درگاهی مادر آرش صادقی در جریان حمله شبانه نیروهای وزارت اطلاعات به منزل پدری آرش صادقی، سکته کرد و درگذشت.

خاطرنشان می شود  آرش صادقی پس از انتخابات 5 بار دستگیر شده و در حال حاضر و از شش ماه پیش مجددا در بازداشت وزارت اطلاعات در بند 209 به سر می برد.

این فعال دانشجویی  که پیش تر در 24 آذر 90 با اتمام محکومیت از زندان اوین آزاد شده بود مجددا در دی ماه بازداشت شد و در حال حاضر نیز در حمایت از حسین رونقی ملکی در اعتصاب غذا به سر می برد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله