پرسش روحانی از جهانگیری

چرا اصلاح طلبان فعال نیستند؟

اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور تاکید کرد احزاب اصلاح طلب باید وارد صحنه شوند، گاه با طرح این مساله از طرف رییس جمهوری مواجه می شوم که چرا دوستان به اندازه کافی فعال نیستند.

رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: رییس جمهوری در صیانت از قانون اساسی و پاسداری از حقوق مردم محکم و استوار است اما وظیفه اصلی بر دوش احزاب اصلاح طلب است که باید وارد صحنه شوند.
به گزارش شماره روز شنبه نشریه «عصر جدید» ارگان حزب کارگزاران سازندگی ایران، وی که در جلسه شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران سخن می گفت، افزود: من حتی گاه با طرح این مساله از طرف رییس جمهوری مواجه می شوم که چرا دوستان به اندازه کافی فعال نیستند.
معاون اول رییس جهوری با اظهار تاسف از این که به خاطر یک حرف کوچک 220 نماینده مجلس خواستار حضور رییس جمهوری می شوند، گفت: در این شرایط حمایت از دولت ضرورت دارد.
جهانگیری افزود: حرکت مردم در انتخابات 24 خرداد 92 باید تداوم یابد و من بر این باورم که در این شرایط اعتدال گوهر مورد نیاز ما در همه نهادها به خصوص دولت و مجلس است.
وی گفت: انتخاب دکتر حسن روحانی به ریاست جمهوری بهترین اتفاقی بود که می توانست در کشور رخ دهد. من با قاطعیت می گویم اگر هر اصلاح طلبی هم انتخاب می شد بهتر از دکتر روحانی نمی توانست کشور را اداره کند و از این نظر باید سپاسگزار شرایطی باشیم که به وجود آمد و نیز تردید نکنید که باید راه را در آینده ادامه دهیم.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله