محمد رضا تابش:

حضور عارف تصمیم شخصی خودش هست نه اجماع اصلاح طلبان

محمدرضا تابش نماینده مردم اردکان ، در پاسخ به این سؤال که آخرین وضعیت اصلاح‌طلبان و تصمیم‌گیری آنها برای انتخابات آینده چیست، اظهار داشت: ابتدا باید زمینه حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات فراهم شود و بعد در مورد حضورشان صحبت کنیم.

به گزارش فارس وی افزود:‌ آقای خاتمی اعلام کرده که زمینه برای حضور اصلاح‌طلبان فراهم نیست و تقریباً نظر سایر اصلاح‌طلبان هم همین است.

تابش در پاسخ به این سؤال که اما افرادی مانند آقای عارف نظر دیگری دارند، اظهار داشت: آقای عارف شخصیتی بسیار ممتاز و خوب است ولی اصلاح‌طلبان هنوز در مورد کاندیدای خاص به نتیجه نرسیده‌اند. آقای عارف خودش به این نتیجه رسیده که وارد عرصه انتخابات شود و قدمش هم روی چشم، ولی اصلاح‌طلبان هنوز تصمیمی نگرفته‌اند.

وی اضافه کرد: وقتی ما نمی‌توانیم جلسه‌ای بگیریم و بعد هم متهم می‌شویم که قصد توطئه‌گری داریم و یا وقتی سایت و روزنامه نداریم که بتوانیم دیدگاه‌هایمان را منعکس کنیم که فایده ندارد و بعد هم به ما بگویند وزنتان همین‌قدر بود.

نماینده مردم اردکان در مجلس گفت:‌ تحولات زمان اینطور نخواهد بود که اصلاح‌طلبان در انتخابات آینده یک گوشه بنشینند و صحنه را نگاه کنند؛ اصلاح‌طلبان در وقت خودش وارد عرصه می‌شوند و تأثیر خودشان را هم می‌گذارند. ما واقعاً‌ نظام و انقلاب را دوست داریم؛ خود آقای خاتمی دنبال پایداری نظام است البته به اصلاح هم اعتقاد دارد و مواضعی دارد که از اصولگرایان به مراتب اصولگراتر است.

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است