آمار گمرک نشان میدهد

18 درصد افزایش واردات میوه نسبت به سال گذشته

واردات انواع گلابي هندي و انبه در چهار ماه نخست امسال بيش از 2700 درصد افزايش يافت.

به گزارش ايسنا، براساس آمار گمرك ايران، در چهار ماه نخست سال 1391 بيش از 5.8 ميليون دلار گلابي هندي، انبه و جوزانجبان تازه يا خشك كرده وارد كشور شد. اين در حالي است كه در مدت مشابه سال قبل تنها 207 هزار دلار از نوع اين ميوه‌ها وارد ايران شده بود.

پاكستان مبدا اصلي واردات گلابي هندي و انبه به كشور در سال جاري بوده؛ به طوري كه 5.7 ميليون دلار در اين زمينه به ايران صادرات داشت. صادرات هند به كشورمان نيز در اين حوزه تنها 52 هزار دلار اعلام شده است. انبه در كشورمان به مقدار کم و آن هم در چابهار تولید می‌شود.

آمار گمرك نشان مي‌دهد كه حجم واردات ميوه به ايران در چهار ماه نخست امسال حدود 18 درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل كاهش يافته است. گروه مركبات نيز 36 درصد سهم واردات ميوه طي چهار ماه اول امسال را به خود اختصاص داده است و گروه ساير ميوه‌ها تنها يك درصد در واردات ميوه كشور سهم داشت. در سال گذشته نيز واردات ميوه به كشور حدود 20 درصد كاهش يافته بود.

پيشتر حسين مهاجران – رييس اتحاديه ميوه و سبزي فروشان، با تائيد افزايش قيمت انبه در بازار گفته بود كه توليد انبه از نيمه خرداد ماه شروع شده و تا اواخر تيرماه ادامه داشت و با توجه به اتمام فصل انبه، در حال حاضر انبه‌هايي كه در سردخانه ذخيره شده‌اند، عرضه مي‌شوند و طبيعي است كه قيمت آن كمي گران‌تر شود.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله