۲۷ شهریور ماه به پرونده محمد توسلی در دادگاه تجدیدنظر رسیدگی می شود

وکیل‌مدافع «محمد توسلی» از تعیین وقت ۲۷ شهریور ماه برای رسیدگی پرونده موکلش در دادگاه تجدیدنظر خبر داد.

ایمان میرزازاده در گفت‌وگو با  ایسنا ، با بیان این مطلب، اظهار کرد: پرونده موکلم پس از تجدیدنظرخواهی به شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران ارجاع شد.

وی با بیان اینکه اعضای شعبه مذکور تصمیم گرفتند جهت رفع ابهامات و اخذ پاره‌ای توضیحات جلسه‌ای را برگزار کنند، ادامه داد: امیدوارم با برگزاری این جلسه بسیاری از ابهامات موجود در پرونده، برطرف و موجبات قانونی شکسته شدن این حکم فراهم شود.

میرزازاده اضافه کرد: با توجه به صدور حکم از سوی دادگاه بدوی، تا زمانی که دادگاه تجدیدنظر نسبت به پرونده موکل اتخاذ تصمیم نکند، محکومیت وی قطعی نیست.

محمد توسلی در سال ۹۰ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام بازداشت شد و در حال حاضر با قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد است. شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب در حکمی وی را به ۱۱ سال حبس تعزیری و ۵ سال محرومیت از فعالیت‌های حزبی، تشکیلاتی و مطبوعاتی محکوم کرده بود.

مهندس توسلی ، عضو ارشد و مسئول دفتر سیاسی نهضت آزادی ایران و نخستین شهردار تهران پس از انقلاب میباشد.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله