سپاه پاسداران:

کشته شدن يک فرمانده سپاه پاسداران در شمال غرب ايران

گزارش ها حاکی است که سرتيپ دوم پاسدار حميد طباطبائی، از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شمال غرب ايران کشته است. «سپاه نيوز»، وب سايت خبری سپاه پاسداران، روز يکشنبه ششم اسفندماه نوشته است که سرتيپ دوم پاسدار حميد طباطبائی در حين اجرای ماموريت های مهندسی در شمال غرب کشته شده است.سپاه نيوز جزئيات بيشتری از چگونگی کشته شدن اين فرمانده سپاه ارائه نکرده است.

با اين حال «سپاه نيوز» از حميد طباطبايی به عنوان يکی از «فرماندهان شجاع و سخت کوش» دوران جنگ هشت ساله ايران و عراق و همچنين از«مديران عمليات نيروی زمينی سپاه» ياد کرده است.

مناطق غربی ايران طی سال ها اخير شاهد درگيری نيروهای وابسته حزب حيات کردستان، پژاک بوده است. حزب حيات آزاد کردستان در اين مدت عمليات مسلحانه‌ای را در مناطق مرزی ايران انجام داده است و در مقابل سپاه پاسداران نيز عملات تلافی‌جويانه‌ای را در پی گرفته است.

در همين زمينه سپاه پاسداران جمهوری اسلامی اواسط سال ۱۳۹۰ يک رشته عمليات نظامی را عليه نيروهای پژاک در مناطق مرزی غرب ايران آغاز کرد و در مهرماه همان سال اعلام کرد که ۱۸۰ تن از نيروهای پژاک از سوی سپاه پاسداران کشته شده‌اند.

به گزارش رادیوفردا، در دي ماه سال جاری عيسی قنبری ، معاون انتظامی امنيتی استانداری آذربايجان غربی ، گفته بود:‌با توجه دسترسی کامل و دقيق نيروهای مسلح به مرزهای استان با کشورهای عراق و ترکيه ، گروه های «تروريستی بطور کامل از نوار مرزی عقب نشينی کرده و امکان هيچ گونه حرکتی را ندارند.»

به گزارش ایرنا، معاون انتظامی امنيتی استانداری آذربايجان غربی اضافه کرده بود: از تابستان سال گذشته که نيروهای مسلح ایران «ضربات سهمگينی را بر پژاک وارد کردند» تا کنون هيچگونه درگيری ، تيراندازی و بمب گذاری در مرزهای استان روی نداده است.ايران و آمريکا حزب حيات آزاد کردستان را به عنوان گروهی تروريستی می‌‌شناسند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله