آزار و اذیت خانواده دادخواهان ادامه دارد

۱۶۴ روز بازداشت برای پدری که پسرش اعدام شد؛ بلاتکلیفی ماشالله کرمی در زندان

ملی مذهبی _ بنا بر گزارش منابع حقوق بشری ایران، «ماشالله کرمی»، پدر محمد مهدی کرمی، معترض اعدام شده، علیرغم گذشت بیش از پنج ماه از زمان دستگیری، کماکان به صورت بلاتکلیف در ندامتگاه مرکزی کرج بسر می‌برد.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده آقای کرمی، ضمن تایید این خبر به وبسایت حقوق بشری هرانا گفته که «آقای کرمی علیرغم گذشت ۱۶۴ روز از زمان دستگیری، کماکان به صورت بلاتکلیف در بند ۱۵ ندامتگاه مرکزی کرج بسر میبرد. تاکنون آزادی موقت وی نیز میسر نشده است.»

آقای کرمی آذر ماه امسال توسط شعبه یازده دادسرای عمومی و انقلاب کرج با اتهامات «عضویت در دسته جات و جمعیت به قصد اقدام علیه امنیت کشور، تبلیغ علیه نظام، اهانت به مقدسات، تشکیل گروه به قصد برهم زدن امنیت کشور و توهین به رهبری» محاکمه شد.

ماشالله کرمی، پدر محمد مهدی کرمی، معترض اعدام شده، در تاریخ سی و یکم مردادماه، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. ماموران امنیتی در زمان بازداشت این شهروند، تمام وسایل الکترونیکی را ضبط و کارت‌ های بانکی خانواده وی را نیز مسدود کردند. آقای کرمی در تاریخ ششم آبان ماه، از بازداشتگاه اداره اطلاعات به ندامتگاه مرکزی کرج منتقل شد. وی نهایتا پس از سه ماه بازداشت در قرنطینه به بند ۱۵ این ندامتگاه منتقل شد.

بنا بر این گزارش از زمان بازداشت آقای کرمی، خانواده وی تحت فشار قرار گرفته تا در خصوص او اطلاع رسانی نکنند. همچنین آنها برای برقراری تماس تلفنی و تردد روزمره خود با محدودیت هایی مواجه هستند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله