۱۵ واحد صنفی در قزوین بدلیل عدم رعایت قوانین اسلامی پلمب شد

ماموران پلیس امنیت عمومی قزوین در اجرای طرحی ۱۵ واحد صنفی را بدلیل عدم رعایت قوانین اسلامی پلمب و به ۸ واحد صنفی اخطار کتبی صادر کردند.

به گزارش هرانا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، ماموران اداره نظارت بر اماکن پلیس امنیت عمومی قزوین روز گذشته با اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در سطح صنوف از چندین واحد عرضه البسه بازدید و ۴ واحد پوشاک را به علت استفاده از مانکن نامتعارف پلمب کردند.

همچنین، این ماموران در ادامه اجرای این طرح دیروز، یک واحد صنفی تالار پذیرایی را به علت برگزاری مراسم بدون مجوز و یک واحد سفره خانه سنتی را به دلیل عدم رعایت شئونات اسلامی تعطیل کردند.

این گزارش حاکیست، ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی قزوین روز گذشته در بازدید از صنوف لوازم آرایشی – بهداشتی و خرازی، ۵ واحد صنفی فروش لوازم آرایشی – بهداشتی و ۲ واحد خرازی را به علت عدم رعایت شئونات اسلامی پلمب کردند.

این خبر حاکیست، در این طرح برای ۸ واحد سفره خانه سنتی نیز به علت پذیرش افراد با پوشش نامناسب، اخطار کتبی صادر شد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله