تصویب‌کنندگان لایحه حجاب اقلیت هستند

۱۰ نماینده با کمتر از 500 هزار رأی؛ مسول لایحه حجاب برای ۸۵ میلیون ایرانی

ملی مذهبی _ سرنوشت لایحه حجاب که با زندگی ده‌ها میلیون ایرانی سروکار دارد به کمیسیون قضایی مجلس با ۱۰ نماینده سپرده شده اما این نمایندگان با چه رأیی راهی مجلس شده‌اند؟

به گزارش «خبرآنلاین» سرنوشت لایحه بحث برانگیز حجاب و عفاف در انتظار تصمیم ۱۰ نماینده‌ای است که در مجموع با کمتر از ۵۰۰ هزار رای به مجلس یازدهم راه یافته‌اند.بر اساس آمار ارائه شده موسی غضنفرآبادی ۳۰ درصد، محمدتقی نقدعلی ۱۹ درصد، حسن نوروزی ۸ درصد، هاجر چنارانی ۱۲ درصد، حسینعلی حاجی دلیگانی ۳۳ درصد، مرتضی حسینی میانه ۸ درصد، کاظم دلخوش ۲۱ درصد، عبدالرضا مصری ۱۶ درصد،مهدی باقری ۴ درصد و محمد موحد ۴۰ درصد رای از واجدان شرایط حوزه‌های انتخابیه خود را در انتخابات پیشین مجلس بدست آوردند.

مجموع رأی این نمایندگان برابر با ۴۹۲ هزار و ۵۷۳ رأی است که حکایت از «حداقلی بودن» رأی این نمایندگان دارد.

موسی غضنفرآبادی ۳۰ درصد رأی از واجدان شرایط حوزه انتخابیه بم و نرماشیر را کسب کرده. محمدتقی نقدعلی، نماینده خمینی شهر ۱۹ درصد؛ حسن نوروزی، نماینده رباط کریم ۸ درصد؛ هاجر چنارانی، نماینده نیشابور ۱۲ درصد و حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین شهر ۳۳ درصد رأی از واجدان شرایط حوزه‌های انتخابیه خود را بدست آورده‌اند.

سیدمرتضی حسینی، میانه نماینده میانه ۸ درصد، سیدکاظم دلخوش، نماینده صومعه‌سرا ۲۱ درصد؛ عبدالرضا مصری، نماینده کرمانشاه ۱۶ درصد و مهدی باقری، نماینده زنجان ۴ درصد و سیدمحمد موحد، نماینده کهکیلویه و بویراحمد نیز ۴۰ درصد رأی از واجدان شرایط حوزه‌های انتخابیه خود را بدست آورده‌اند

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله