وزیر کشور:

یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر معتاد در کشور داریم

وزیر کشور با اشاره به اینکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر معتاد در کشور داریم، گفت: بر اساس نظرسنجی‌های صورت گرفته علت اصلی گرایش به اعتیاد لذت‌جویی است.

به گزارش فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی از مراسم دیدار با ورزشکاران راهکارهای مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: یک میلیون و 200 تا 300 هزار نفر معتاد در کشور داریم که این رقم در دنیا 210 میلیون نفر برآورد شده است.

وی ادامه داد: به عنوان یک کشور مسلمان این رقم نیز برای ما قابل قبول نیست و باید تعداد معتادان این کشور کاهش یابد.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: سالانه 1600 میلیارد دلار مبادلات مالی تجارت مواد مخدر است که این رقم در ایران به 3 هزار میلیارد دلار برآورد شده است.

رحمانی فضلی افزود: در حال حاضر تنوع مواد مخدر از سنتی به صنعتی گرایش پیدا کرده و انواع مواد مخدر را در قالب‌های مختلف و کاربری‌های خاص از جمله برای دانشجویان عرضه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه استرس و اضطراب تعاریفی است که برای مواد مخدر صنعتی اتفاق می‌افتد، گفت: بر اساس تمام نظرسنجی‌های مختلف از دلایل اصلی گرایش به مواد مخدر لذت‌جویی است.

وزیر کشور افزود: در حال حاضر محوری‌ترین آسیب اجتماعی اعتیاد است و 55 درصد طلاق‌ها،‌20 درصد از قتل‌ها و درصد بسیاری از سرقت‌ها به دلیل گرایش به مواد مخدر است و در صورتی که این معضل اجتماعی حل شود، مابقی مشکلات اجتماعی قابل کنترل است.

وی گفت: در سال گذشته 500 تن کشفیات مواد مخدر داشته‌ایم که در 9 ماهه اول امسال نیز 500 تن مواد مخدر کشف شده است که در این مدت تا سال گذشته برابری می‌کند.

رحمانی فضلی افزود: در مرزها مدیریت و کنترل نسبی خوبی داشته‌ایم و 5300 مرکز درمانی از کشور برای درمان معتادین دایر شده است که 90 درصد این مراکز در بخش خصوصی است.

وی گفت: از یک میلیون و 200 تا 300 هزار معتاد در کشور 750 هزار نفر را تحت درمان داریم و در حال تلاش هستیم تا مراکز پیشگیری و درمان اعتیاد را افزایش دهیم.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله