انتقاد صریح ناطق نوری از دلواپسان

گویا عده‌ای انقلابی‌تر از انقلابی‌ها هستند

علی‌اکبر ناطق‌نوری٬ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با هشدار نسبت به «تضعیف» تیم مذاکره کننده هسته‌ای٬ از برگزاری همایش «دلواپسیم» انتقاد کرده است.

به گزارش دیگربان به نقل از  فارس آقای ناطق‌نوری روز پنجشنبه (۲۵ اردیبهشت) در جمع اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس این هشدار و انتقاد‌ها را مطرح کرده است.

وی گفته «به جای اینکه مذاکره‌کنندگان کشورمان را تقویت کنیم و دلداری دهیم تا با خیال راحت آنچه که مورد نظر رهبری است را در مذاکرات پیاده کنند، مکتب دلواپسی را راه انداختیم.»

ناطق‌نوری افزوده «برخی می‌خواهند زود‌تر از امام تصمیم بگیرند که مطمئن باشید هر کسی زود‌تر از امام عصر خود تصمیمی بگیرد٬ تحلیلش غلط از آب بیرون می‌آید.»

وی گفته «گویا عده‌ای انقلابی‌تر از انقلابی‌ها هستند و می‌خواهند زود‌تر از امام تصمیم بگیرند و زود‌تر از مذاکرات به نتیجه برسند و شاید نمی‌دانند که ما خدا و ایدئولوژی داریم.»

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرده «وقتی رهبری با این درایت و خوبی داریم آنچه که اتفاق می‌افتد خیر جامعه و ایران اسلامی در ‌آن رقم خواهد خورد.»

اکبر ناطق‌نوری از جمله محافظه‌کاران نزدیک به اکبر هاشمی رفسنجانی است که به طور علنی از انتقاد‌ها و حملات محافظه‌کاران تندرو به تیم مذاکره کننده هسته‌ای انتقاد کرده است.

این در حالی است که علی‌اکبر ولایتی دیگر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با دفاع از انتقاد‌های «دلواپسان» گفته این اقدامات منجر به افزایش قدرت چانه‌زنی مذاکره کنندگان ایران شده است.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله