جمهوری اسلامی:

گزارش احمد شهيد تکراری، مغرضانه و کاملا سياسی است

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ايران در واکنش به انتشار گزارش سوم احمد شهيد، گزارشگر ويژه سازمان ملل در مورد وضعيت حقوق بشر در ايران طی بيانيه‌ای آن را حاوی مطالب تکراری و مغرضانه و کاملا سياسی خواند.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ايران در واکنش به انتشار گزارش سوم احمد شهيد، گزارشگر ويژه سازمان ملل در مورد وضعيت حقوق بشر در کشورمان بيانيه‌ای منتشر کرد.

در اين بيانيه با اشاره به پاسخ مشروح و رسمی جمهوری اسلامی ايران که در تاريخ مقرر به نامبرده تحويل شده آمده است: بر اساس آيين‌نامه شورای حقوق بشرکه مربوط به نحوه تهيه گزارش توسط گزارشگران سازمان ملل متحد است، گزارش بايد حاوی مشخصاتی مبتنی بر رعايت اصول بی‌طرفی، مستند بودن ادعاها، پرهيز از سياسی کردن آن، و تخصصی و فنی بودن گزارش باشد، که متاسفانه نه تنها اصول اوليه بر حسب مقررات و رويه‌های بين‌المللی رعايت نشده بلکه محتوای گزارش نيز حاوی مطالب تکراری و مغرضانه بوده و کاملا سياسی است.

در اين بيانيه تاکيد شده است: موضوع سياسی و مغرضانه بودن گزارش احمد شهيد پيرامون وضعيت حقوق بشر در کشورمان و تخطی وی از آيين‌نامه شورای حقوق بشر در پاسخ جمهوری اسلامی ايران به پيش‌نويس گزارش و نيز به دبيرکل سازمان ملل متحد در ايام حضور در ايران اعلام و اعتراض لازم در اين زمينه به‌عمل آمده است.

اين بيانيه می‌افزايد: گزارش احمد شهيد متاسفانه حاوی ادعاهای تکراری است که بارها به آن‌ها پاسخ داده شده است، هم‌چنين منابع ادعاهای وی نيز متاسفانه گروه‌های معاند و مخالف نظام بوده است که حاصل آن گزارشی تصنعی و به دور از واقعيات جامعه ايران شده است. از اين رو است که ادعاهای وی فاقد سنديت و وجاهت لازم حقوقی و قانونی است.

در اين بيانيه آمده است: احمد شهيد در گزارش خود از درج و استناد به پاسخ‌های جمهوری اسلامی ايران خودداری و از رعايت بی‌طرفی که لازمه کار وی است خارج شده است. آن چه واضح و روشن است و مفاد گزارش نيز حکايت از آن دارد، تاثيرپذيری آن از سياست‌های خصمانه آمريکا و متحدانش در غرب است.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله