دفتر کاترین اشتون اعلام کرد:

گروه ۱+۵ در بروکسل تشکیل جلسه می دهد

نمایندگان پنج عضو دائمی شورای امنیت و آلمان هفته آینده تشکیل جلسه می دهند تا آینده مذاکرات اتمی را با ایران مورد بررسی قرار دهند.

بنابر اعلام دفتر کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و مذاکره کننده ارشد گروه ۱+۵، این نشست چهارشنبه آینده در بروکسل برگزار خواهد شد.

مدیران سیاسی این گروه آخرین بار در ماه سپتامبر و در حاشیه اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک دیدار کردند.

دفتر خانم اشتون در بیانیه ای اعلام کرد دیدار ۲۱ نوامبر بخشی از “رایزنی های جاری برای پیدا کردن یک راه حل برای موضوع هسته ای ایران است.”

به گزارش بی بی سی، علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران این هفته ابراز امیدواری کرده بود که مذاکرات کشورش با گروه ۱+۵ هر چه زودتر از سر گرفته شود.

آخرین دور مذاکرات بلند پایه میان ایران و گروه ۱+۵ تابستان گذشته در مسکو برگزار شد.

خبر نشست بروکسل یک روز پس از آن اعلام شد که باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین کنفرانس خبری خود پس از انتخابات، از وجود فرصت زمانی لازم برای پیشبرد مذاکرات هسته ای با ایران خبر داد.

آقای اوباما همچنین به خبرنگاران گفت که به زودی تحرکات دیپلماتیک جدیدی را برای پایان دادن به تنش های هسته ای با ایران آغاز خواهد کرد.

به گفته باراک اوباما “باید راهی برای بهره گیری ایران از انرژی صلح آمیز هسته ای وجود داشته باشد” که مغایر با تعهدات بین المللی این کشور نباشد.

او در این حال قریب الوقوع بودن گفت و گو با ایران را رد کرد.

آقای اوباما گفت:”من در مورد جزئیات مذاکرات حرف نمی زنم اما می توانم بگویم که ما می خواهیم مساله حل شود و اگر ایران در مورد حل مساله جدی باشد ما اجازه نخواهیم داد ظرایف یا پروتکل های دیپلماتیک ما را محدود کند.”

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله