با وجود تورم و گرانی سرسام آور

کمک 200 میلیون دلاری جمهوری اسلامی به بشار اسد

در حالی که کشور زیر سایه تشدید تحریم ای بین المللی و بحران مدیریت با تورم و گرانی بی سابقه ای درگیر است  یک مقام مسئول در وزارت خارجه از کمک 20 میلیون دلاری ایران به سوری ها خبر داد.

معاون عربی آفریقایی وزارت امورخارجه کشورمان با تشکر از شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح، امیر کویت در میزبانی کنفرانس بین‌المللی اهداکنندگان به سوریه تاکید کرد که تهران از تلاش‌های بین‌المللی برای کاستن از مشکلات مردم سوریه حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، حسین امیرعبداللهیان در حاشیه کنفرانس بین‌المللی اهداکنندگان به سوریه که با حضور 72 کشور و سازمان بین‌المللی در کویت برگزار شد، در نشستی خبری با اعلام حمایت تهران از مردم سوریه و طرح‌های پیشنهادی بشار اسد، رییس جمهور سوریه برای پایان دادن به بحران این کشور گفت که دولت ایران در ارتباط مستمر با دولت سوریه و گروه‌های مخالفی است که به درپیش گرفتن راه حل سیاسی ایمان دارند.

وی با تاکید بر این که گفت‌وگوی ملی و تفاهم سیاسی تنها راه برای حل بحران سوریه است، افزود که ایران اولین کنفرانس گفت‌وگوی ملی میان دولت سوریه و مخالفان را در تهران برگزار کرد و طرح شش گانه‌ای را برای پایان دادن به بحران ارائه کرد هم‌چنان که از تلاش‌های اخضر الابراهیمی، نماینده مشترک سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه برای حل بحران حمایت کرد.

به گزارش خبرگزاری کویت، امیرعبداللهیان با اعلام قدردانی ایران از تلاش‌های انجام شده در این کنفرانس و کشورهایی که کمک‌هایی را برای یاری رسانی به ملت سوریه تقدیم کردند گفت که تهران کمک‌های بشردوستانه‌ای را به ملت سوریه در داخل و خارج به ارزش 200 میلیون دلار ارائه کرد و علاوه بر آن به بازسازی خسارت‌های وارده به نیروگاه‌های برق و بیمارستان‌ها پرداخت.

وی ادامه داد که دولت ایران به زودی کمک‌های لازم را به پناهندگان سوری مستقر در مرزهای اردن –سوریه ارسال خواهد کرد.

معاون وزیر خارجه کشورمان درباره روابط تهران و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس بیان کرد: این روابط، روابطی مبتنی بر گفت‌وگو، دوستی ، همزیستی مسالمت‌آمیز و برادرانه است و گفت‌وگوها و ارتباطات ما با همه کشورهای عربی مستمر است و متوقف نخواهد شد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله