یکی از مقامات ارشد نظامی کره جنوبی

کره شمالی دو موشک میان‌برد را برای پرتاب آماده کرده است

کره جنوبی می‌گوید کره شمالی دو موشک میان‌برد را برای پرتاب آماده کرده است.

به گزارش بی بی سی آژانس خبری یونهاپ کره جنوبی به نقل از یکی از مقامات ارشد نظامی کره جنوبی گفته است این موشک‌ها با قطار به محل پرتاب در سواحل شرقی منتقل شده است.

در همین حال گزارش ها حاکی است که کره جنوبی دو ناوجنگی ایجس حامل سیستم دفاع موشکی در سواحل شرقی و غربی اعزام کرده است.

همزمان با بالا گرفتن تنش‌ها در مناطق مرزی شبه جزیره کره، کره جنوبی گفته است در صورتی که شرایط کاری برای کارگرانی که در منطقه صنعتی کایسونگ کار می‌کنند، خطرناک شود، مانع از کار کردن آنها در این منطقه صنعتی خواهد شد.

منطقه کایسونگ که در خاک کره شمالی قرار دارد، محل درآمدزایی خوبی برای این کشور است. ده ها کارخانه و صدها شهروند کره جنوبی در آن فعالیت دارند.

این منطقه که کارگران کره شمالی و جنوبی مشترکا در آن به کار مشغول هستند، آخرین ارتباط بین دو همسایه محسوب می‌شود و عموما معیار خوبی برای سنجش رابطه میان دو کره بوده است.

کره شمالی اخیرا تهدید کرده که پایگاه‌های نظامی آمریکا از جمله جزیره گوام در اقیانوس آرام را مورد هدف قرار خواهد داد.

وزارت دفاع آمریکا در واکنش به این تهدید از استقرار سپر دفاع موشکی آن کشور در جزیره گوام خبر داده و گفته است کشتی های جنگی آمریکایی هم در آب های منطقه مستقر شده‌اند.

علیرغم این تهدیدات کارشناسان معتقدند پرقدرت ترین موشک کره شمالی که دسامبر سال گذشته آزمایش شد، بردی ۶۰۰۰ کیلومتری دارد و نمی تواند فراتر از آلاسکا را هدف قرار دهد.

کیم کوان جین، وزیر خارجه کره جنوبی امکان هدف قرار گرفتن آمریکا را بسیار کم دانسته و گفته هدف کره شمالی از انتقال موشک مشخص نیست و نمی توان گفت که آن کشور می خواهد ایالات متحده آمریکا را هدف قرار دهد.

نگرانی سازمان ملل

در همین حال بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد از کره شمالی خواست سیاست هایش را تغییر داده و هشدار داد که این کشور در موضع گیری‌هایش “زیاده از حد تند رفته است.”

آقای بان در این باره که هر “بحران ناخواسته‌ای” در شبه‌جزیره کره می تواند “تبعاتی بسیار جدی” در پی داشته باشد، ابراز نگرانی کرده است.

دبیرکل سازمان ملل متحد از تمام طرف های درگیر در بحران شبه‌جزیره کره خواست “شرایط را آرام کنند و مشغول گفتگو شوند.”

روسیه ضمن انتقاد از کره شمالی گفته است تلاش‌های این کشور برای نقض تصمیمات شورای امنیت سازمان ملل غیر قابل قبول است.

ژاپن هم گفته است اقدامات آتی کره شمالی را با همکاری نزدیک با آمریکا و کره جنوبی دنبال می‌کند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله