اولین واکنش به موافقت اوباما با تحریم کشورهای خریدار نفت ایران

کره جنوبی: برای کاهش خرید نفت ایران با امریکا همکاری می‌کنیم

کره جنوبی اعلام کرد در جهت کاهش واردات نفت از ایران به همکاری بیشتری با آمریکا خواهد پرداخت.

به گزارش خبرگزاری اسوشیتدپرس مقامات کره جنوبی اعلام کردند به همکاری خود برای کاهش واردات نفت از ایران ادامه خواهند داد و این اظهارنظر درست پس از آن رخ داد که اوباما طرح تحریم کشورهایی که از ایران نفت وارد می‌کنند را به امضا رساند.

بنا بر این گزارش، کره جنوبی یکی از بزرگترین وارد کنندگان نفت ایران است که مشمول بند «کشورهای استثناء » قانون تحریم آمریکا نشده است.

لازم به ذکر است که آمریکا در پی تصویب قانون تحریم کشورهایی که از ایران نفت وارد می‌کنند حدود ۱۱ کشور را از این قانون برای مدتی محدود، استثناء کرد که نام برخی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ژاپن در این لیست دیده می‌شود.

به گزارش خبرگزای اسوشیتدپرس، مقامات سیول به دنبال آن هستند که طی مذاکره با مقامات آمریکایی به توافقی مبنی بر عقب انداختن تحریم‌ها تا ماه ژوین میلادی برسند.

کره جنوبی بیش از ده درصد نفت خود را از ایران وارد می‌کند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله