تحلیل حسین موسویان از مذاکرات مسکو:

پیشنهاد غرب «بادام در برابر الماس» است،مذاکرات شکست می خورد

موسويان، مذاکره کننده هسته ای ايران در دولت اصلاحات گفت: قدرت های جهانی به ايران پيشنهاد “بادام در برابر الماس” را داده اند که شامل توقف غنی سازی اورانيوم و تعطيلی فردو در مقابل سوخت راکتور و قطعات هواپيما است.

به گزارش انتخاب به نقل از رويترز، سيد حسين موسويان استاد دانشگاه پرينستون امريکا گفت: معتقدم  که ايران با اين پيشنهادات در مذاکرات مسکو موافقت نمی کند.

مذاکره کننده ارشد هسته ی ايران از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ گفت: من انتظار زيادی ندارم، اما اگر قدرت های جهانی حاضر به حذف تحريم های ايران و به رسميت شناختن حق غنی سازی اورانيوم نباشند، متاسفانه در اين صورت مذاکرت مسکو هم شکست می خورد.

موسويان گفت: ايران اماده ی يک معامله ی بزرگ بر سر مناقشه ای هسته ای است اما محدوديت های سياسی در امريکا در استانه انتخابات رياست جمهوری و ديگر فاکتورها نشان دهنده ی آن است که انها آماده نيستند.

مذاکره کننده سابق هسته ای ايران افزود: اوباما فضای کوچکی برای مانور در سال جاری که مصادف با انتخابات است، دارد.

خاطرنشان می شود مذاکرات ایران و گروه 1+5 امروز و فردا در مسکو برگزار می شود. فضای برگزاری مذاکرت خوش بینانه نیست.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله