عراقچی:

پیشنهادات جدیدی به آژانس دادیم

مذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات با 1+5 در وین گفت: اکنون زمان به کارگیری رویکرد جدید برای حل مسایل میان ایران و آژانس است.

به گزارش ایسنا ، به نقل از خبرگزاری بلومبرگ، عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه ایران پیش از دیدار با یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جمع خبرنگاران گفت: اکنون زمان آن این است که “رویکرد جدید” برای حل سوالات موجود میان ایران و آژانس به کار برده شود و هردو طرف به همکاری بیش‌تر در آینده متمرکز شوند.

وی ادامه داد: بازرسان آژانس باید نقشی بر عهده داشته باشند که تضمین کنند که ماهیت برنامه هسته‌یی ایران صلح‌آمیز است و صلح‌آمیز باقی می‌ماند.

عراقچی افزود: برنامه هسته‌یی ایران صلح‌آمیز است و برای همیشه صلح‌آمیز خواهد ماند.

هم‌چنین به گزارش خبرگزاری رویترز، عراقچی پس از دیدار با مدیرکل آژانس گفت: در این دیدار گفت‌وگوهای بسیار مفیدی با آقای آمانو داشتم.

وی گفت که در این دیدار پیشنهاد‌های ایران را با جزییات بیش‌تر به آمانو اعلام کردم که این پیشنهادها قرار است اواخر امروز توسط کارشناسان ایرانی و آژانس مورد گفت‌وگو قرار گیرد.

عراقچی اظهار کرد که بسیار امیدوارم که بتوانیم به نتیجه‌ای خوب دست یابیم.

وی گفت، به آمانو پیشنهادهایی داده است که در قالب رویکرد جدید ایران، بتوان نگرانی جامعه بین‌الملل درباره برنامه هسته‌یی ایران را برطرف کرد.

عباس عراقچی مذاکره‌کننده ارشد ایران صبح امروز (دوشنبه) برای دیدار با آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره مساله هسته‌یی ایران به وین سفر کرده است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله