به بهانه مبارزه با فتنه

پادشاه عربستان از جنایت های ارتش مصر حمایت کرد

عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی در موضعی بر خلاف دیگر کشورهای جهان، حمایت خود را از کشتار و درگیریهای خونین در مصر اعلام کرد.

به گزارش  مهر به نقل از رویترز، عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان سعودی شب گذشته در یک پیام تلویزیونی از کشتار و خشونت نیروهای ارتش مصر حمایت کرد. وی حمایت خود را از مسئولان مصر در سرکوب اخوان المسلمین و مقابله با آنچه به زعم خود هرج و مرج و ناامنی خواند، اعلام کرد.

پادشاه عربستان سعودی که پیش از رویدادهای اخیر مصر و برکناری محمد مرسی رئیس جمهوری سابق مصر حامی وی بود اکنون در موضعی متناقض افزود: جهان بداند مردم و دولت عربستان سعودی از برادران مصری خود در مقابله با تروریسم، گمراهی و فتنه حمایت می کند.

موضع عربستان سعودی در قبال تحولات اخیر مصر بر خلاف دیگر کشورهای جهان است. ریاض پس از برکناری محمد مرسی از ریاست جمهوری متعهد شد که پنج میلیارد دلار به مصر کمک کند. این در حالی است که محمد مرسی اولین سفر خارجی خود را پس از تصدی ریاست جمهوری مصر به عربستان انجام داده بود.

خاطرنشان می شود عربستان یکی از حامیان اصلی گروه های تروریستی در خاورمیانه است و نقش این کشور در تشکیل القاعده و مجهز کردن گروه های تندرو اسلامگرا به پول و اسلحه عمده بوده است.

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است