نارضایتی ناصر مکارم شیرازی از رفع فیلتر فیس بوک:

وزیر ارشاد «خیلی دارد روشنفکری» می‌‌کند!

ناصر مکارم شیرازی یکی از مراجع تقلید شیعه گفته که علی جنتی٬ وزیر ارشاد «خیلی دارد روشنفکری» می‌‌کند و «برخی خیال نکنند دولت جدید شده و هر کاری که دلشان خواست می‌توانند انجام دهند.»

به گزارش دیگربان به نقل از خبرگزاری «رسا» آقای مکارم شیرازی روز دوشنبه (چهارم آذر) در دیدار با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس حملات و انتقاد‌های تندی متوجه جنتی و وزارت ارشاد کرده است.

وی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر واگذاری موضوع «عفاف و حجاب» به وزارت ارشاد و سلب مسئولیت از نیروی انتظامی٬ نسبت به عملکرد وزارت ارشاد در این زمینه ابراز تردید کرده است.

مکارم شیرازی با انتقاد از عملکرد مطبوعات٬ «حذف ممیزی کتاب» و اصرار برای رفع فیلتر فیس‌بوک از سوی مقام‌های دولتی گفته «این وضع اگر ادامه یابد خطرناک است.»

نصرالله پژمان‌فر٬ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس هم در این دیدار از مکارم شیرازی خواسته در مقابل تلاش‌ها برای رفع فیلتر فیس‌بوک در ایران سکوت نکند.

پژمان‌فر افزوده «متاسفانه برخی به دنبال طراحی سناریویی هستند تا شبکه‌های مجازی را آزاد کنند و این مساله ضریب فساد اخلاقی را حداقل ده برابر می‌کند.»

در ماه‌های اخیر گزارش‌هایی از تلاش دولت حسن روحانی برای رفع فیلتر فیس‌بوک در برخی رسانه‌ها و اظهار‌نظر‌های تلویحی مقام‌های دولتی منتشر شده است.

محافظه‌کاران تندرو همزمان با انتشار این گزارش‌ها٬ بار‌ها گفته‌اند مخالف چنین اقدامی هستند و عضویت در فیس‌بوک را «جرم» می‌دانند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله