ورزقان یکشنبه هم لرزید

به دنبال زلزله شش ریشتری روز شنبه بیست و یکم مرداد در ورزقان این شهرستان شاهد پس‌لرزه‌های متعددی بوده است به طوری که امروز یکشنبه  نیز شاهد سه پس‌لرزه بود.

به گزارش فارس، ورزقان یکشنبه در ساعت ۳۳ دقیقه بامداد با زلزله‌ای به بزرگی ۲٫۶ ریشتر، ساعت ۲٫۲۲ با زلزله به بزرگی ۳٫۲ ریشتر، ساعت ۵٫۵۸ با زلزله ۲٫۶ ریشتری و ساعت ۶٫۴۳ با زلزله ۳٫۷ ریشتری لرزیده است.

زلزله ۳٫۷ ریشتری صبح امروز در عمق ۴ کیلومتری ورزقان اتفاق افتاده است. این زلزله در ۹ کیلومتری ورزقان، ۲۸ کیلومتری اهر، ۳۸ کیلومتری خواجه و ۵۱۷ کیلومتری تهران به وقوع پیوست.

براساس این گزارش، ورزقان و اهر بعد از زلزله روز بیست و یکم مرداد شاهد پس لرزه‌های متعددی بوده اند به طوری که این دو شهرستان به ویژه شهرستان ورزقان همچنان می‌لرزد.

اما پس لرزه‌های روزانه ورزقان نیز هر روز روز به کاهش است. پس لرزه‌های ورزقان و اهر بعد از زلزله بیست و یکم مرداد به بالای ۱۳۷۰ پس لرزه رسیده است.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله