آژانس پناهندگان سازمان ملل خواستارشد

همکاری برای حل معضل اردوگاه اشرف

کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان می‌گوید که حل معضل ساکنان اردوگاه عراق نو، که پیش از این اشرف نامیده می‌شد، نیازمند بردباری، همکاری و هماهنگی همه طرفین دخیل در ماجرا است.

به گزارش بی‌بی‌سی، سازمان ملل حفاظت از ٣٢٠٠ ساکن کنونی و پیشین اردوگاه عراق نو را بر عهده دارد تا راه حلی مسالمت‌آمیز برای اسکان آنها عملی شود.

دولت عراق قصد دارد هر چه سریعتر این اردوگاه را تعطیل کند. ساکنان اردوگاه اشرف به اردوگاه جدید لیبرتی منتقل می‌شوند.

هم اکنون ١٩٣٨ نفر در اردوگاه لیبرتی به سر می‌برند و ١٢٨٦ نفر نیز در انتظارند تا از اردوگاه عراق نو به این اردوگاه منتقل شوند.

اریکا فلر، معاون کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل، که به تازگی به عراق سفر کرده بود، می‌گوید تلاش و توجه همه برای حل این معضل لازم است. او گفته است یافتن راه حلی برای اسکان مجدد این افراد به روحیه همکاری بین‌المللی نیاز دارد.

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل همچنین از دولت‌های مختلف خواسته است که به این افراد کمک‌های انسان‌دوستانه ارائه دهند.

این نهاد همچنین از ایالات متحده درخواست کرده است که تا زمان یافتن راه حلی دائمی، کمک‌های مالی برای هزینه‌های نقل و انتقال و اسکان این افراد در نظر بگیرد.

ایالات متحده سازمان مجاهدین را سازمانی تروریستیتلقی می‌کند و اعلام کرده است همکاری این سازمان در انتقال اعضایش از اردوگاه عراق نو (اشرف) در تصمیم‌گیری ایالات متحده نسبت به حذف یا نگه داشتن این سازمان در لیست تروریستی موثر است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله