به علت کاهش خرید نفت ایران:

هفت کشور از تحریم های مالی امریکا مستثنی شدند

دولت آمریکا هفت کشور از جمله هند را به علت کاهش خرید نفت از ایران از تحریم های مالی مستثنی کرد.به گزارش رادیو فردا هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام داشت، هند، مالزی، کره جنوبی، آفریقای جنوبی، سریلانکا، ترکیه و تایوان به جمع 11 کشوری پیوسته اند که در فروردین ماه، خرید نفت خام از ایران را به اندازه قابل توجهی کاهش داده اند.

در این بیانیه تاکید شده که تحریم های تازه در راستای جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح اتمی و ناچار ساختن مقامهای تهران به انجام تعهدات بین المللی شان است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله