رئیس سازمان صنعت و معدن استان تهران:

هزار تن گوشت منجمد برزیلی وارد تهران شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به اینکه هزار تن گوشت منجمد گوساله برزیلی وارد استان شده است، گفت: از هفته آینده قطعاً قیمت گوشت گوساله کاهش می‌یابد.

به گزارش فارس، یدالله صادقی درباره تعدیل قیمت گوشت گوساله در استان تهران، اظهار داشت:‌ از دلایل اصلی افزایش قیمت گوشت قرمز (گوساله) عدم تعادل در عرضه و تقاضا است.

وی با اشاره به اینکه گوشت قرمز به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، گفت: برای افزایش عرضه گوشت قرمز اقداماتی از جمله واردات گوشت منجمد از کشورهای خارجی و گوشت گرم از سیستان و بلوچستان به استان تهران آغاز شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران افزود: در حال حاضر هزار تن گوشت منجمد گوساله از کشور برزیل وارد و در سردخانه‌های استان تهران توزیع شده است.

صادقی با بیان اینکه از هفته آینده قیمت گوشت قرمز کاهش می‌یابد بیان داشت: در جهت تعدیل قیمت گوشت گوساله اقداماتی انجام شده است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله