گرانی پایان ندارد

هر کیلو پیاز 2500 تومان

 گرانی سرسام آور باعث شده تا قیمت پیاز هم به کیلویی 2500 تومان برسد. 

به گزارش فارس، هر کیلوگرم پیاز در خرده فروشی‌های سطح شهر تهران بین 2200 تا 2500 تومان عرضه می‌شود.

این در حالی است که پیاز در میادین میوه و تره بار به قیمت 1800 تا 1900 تومان عرضه می‌شود.

بنابراین گزارش، عدم اجرای قانون جامع کشاورزی و نبود نظم مناسب در کشت و برداشت و بی برنامگی در تولید محصولات کشاورزی از جمله مواردی است که در هر سال در خصوص کالاهایی چون گوجه فرنگی، سیب زمینی و حتی هندوانه هم رخ داده است .

فارس در ادامه این گزارش خود با کنایه به رئیس دولت دهم آورده است:«حتما گرانی گوجه فرنگی در مقطع خاصی در دولت نهم را به خاطر دارید که رئیس جمهور گفت، در محله ما گوجه فرنگی ارزان است.»

فارس  با حالتی کنایه آمیز به سخنان رئیس دولت دهم اشاره کرده است اما در ان زمان با تمام امکانات خود از رئیس دولت دهم دفاع می کرد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله