هاشم خواستار مجددا ممنوع الخروج شد

هاشم خواستار، فعال فرهنگی و از بازداشت شدگان حوادث بعد از انتخابات، مجددا با حکم دادگاه انقلاب ممنوع الخروج اعلام شد.

به گزارش جرس، متن حکم دادگاه برای این آموزگار حامی جنبش سبز و همسر وی به شرح زیر است:

نظر به وضعیت جسمانی نامبرده به استناد مواد۵۰۰ و۶۹۸ قانون مجازات اسلامی بند ۵ماده ۲۲قانون مجازات و از جهت تتمیم مجازات اسلامی به استناد ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی از جهت تبلیغ به پرداخت ۲۰میلیون ریال بدل از حبس و از جهت تشویش اذهان به پرداخت ۴۰ میلیون ریال جریمه نقدی بدل از حبس و مدت ۳ سال ممنوع از هرگونه مصاحبه با گروه و سازمانهای رادیو و صداوسیمای مخالف نظام و کشور بیگانه ممنوع از جهت مسائل کشور می باشد و همچنین ممنوع الخروج از کشور می باشد.

و نسبت به متهم ردیف دوم (خانم صدیقه مالکی فرد) به لحاظ فقد دلیل و نظربه وضعیت نامبرده به استناد بند الف ۷۷ ائین دادرسی را درامور کیفری و حکم برائت صادر میگردد رای حضوری و ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله