نیروهای ترکیه با عبور از کوبانی وارد سوریه شدند

بنا به گزارش ها، نیروهای نظامی ترکیه با عبور از شهر کوبانی وارد خاک سوریه شده اند تا از آرامگاه بنیانگذار امپراتوری عثمانی در این منطقه حفاظت کنند.

به گزارش بی بی سی آرامگاه سلیمان شاه که از او به عنوان بنیانگذار سلسله عثمانی یاد می‌شود در محلی تاریخی قرار دارد که بخشی از خاک ترکیه و محصور در اراضی سوریه است.

خبرگزاری ها به نقل از منابع محلی گزارش داده اند که کاروانی از نیروهای نظامی ترکیه شامل نفربرهای زرهی برای حفاظت از این آرامگاه، از شهر کوبانی در خاک سوریه عبور کرده اند.

شبه‌نظامیان کرد سوریه ماه قبل توانستند شهر کوبانی را از دست نیروهای گروه داعش پس بگیرند.

منابع محلی گفته اند ورود نیروهای ترکیه به منطقه با هماهنگی کردها صورت گرفته است.

شهر مرزی کوبانی در شمال سوریه در ۳۵ کیلومتری آرامگاه سلیمان شاه و نزدیکی رود فرات قرار دارد.

بنا به روایت‌های تاریخی، سلیمان شاه پدربزرگ عثمان اول، بنیانگذار امپراتوری عثمانی، در این محل و در رود فرات غرق شده است.

محلی که آرامگاه سلیمان شاه در آن قرار دارد بنا به توافقی که در سال ۱۹۲۱ بین ترکیه و فرانسه به امضا رسید بخشی از خاک ترکیه محسوب می‌شود و همواره گروهی از سربازان این کشور از آن نگهداری می‌کنند.

بنا به گزارش ها کاروان نظامی که اخیرا ارتش ترکیه به این محل فرستاده، مجهزتر است و سلاح‌های سنگین به همراه دارد.

از زمان خروج شبه‌نظامیان داعش از کوبانی، نیروهای کرد متشکل از “یگان‌های مدافع خلق” و دیگر گروه‌های نظامی پیشمرگه کنترل شماری از روستاهای مجاور را در دست گرفته اند.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله