نامه رئیس کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا به سفیر ایران در بروکسل:

نگران وضعیت نرگس محمدی و فعالان دانشجویی زندانی هستیم

رییس کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا و رییس هیات نمایندگی امور ایران و اروپا نسبت به وضعیت نرگس محمدی و 30 فعال دانشجویی  طی نامه ای به سفیر ایران در بروکسل ابراز نگرانی کردند.

متن کامل نامه نامه خانم باربارا لوخبیلر، رئیس کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا و خانم تاریا کرونبرگ، رئیس هیئت نمایندگی امور ایران و اروپا در پارلمان اروپا به سفیر جمهوری اسلامی ایران در بروکسل به شرح زیر است:

به عنوان مسئولین کمیسیون حقوق بشر پارلمان اروپا و هیئت نمایندگی امور ایران و اروپا در پارلمان اروپا، نگرانی خود را در مورد وضعیت خانم نرگس محمدی، روزنامه نگار و فعال حقوق بشری و ۳۰ نفر از تلاشگران دانشجویی(۱) در زندان اعلام می کنیم.

نرگس محمدی و دانشجویان مورد نظر، صرفا به دلیل اظهار حقوق مدنی و برای دفاع از آزادی بیان، که منطبق بر موازین کنوانسیون مدنی و حقوق سیاسی، سازمان ملل که توسط ایران نیز امضاء شده، زندانی شده اند.

اخبار موثق از منابع گوناگون، بیانگر آنست که نرگس محمدی روزنامه نگار مورد احترام و مدافع حقوق بشر، جهت گذراندن شش سال محکومیت، علیرغم وضعیت رو به وخامت سلامتی اش به زندان انداخته شده است.

طبق قوانین بین المللی، مسئولین دولت ایران مسئولیت مستقیم تضمین و حفظ سلامتی فیزیکی و روانی زندانیان را عهده دار می باشند.

ما در انتظار دریافت آخرین اطلاعات در مورد این افراد، از جمله محل نگهداری آنان و اقداماتی که دولت شما در اطمینان حاصل کردن از رفتار انسانی منطبق بر قراردادهای بین امللی با زندانیان دارد، از سوی شما می باشیم.

باربارا لوخبیلر

تاریا کرونبرگ

1-اسامی فعالان دانشجوئی در زندان:

حسن اسدی زیدآبادی، جواد علیخانی، محمد احدی، بابک داشاب، مجید دری، معین غامین، بهاره هدایت، سعید جلیل فر، علی جمالی، میلاد کریمی، مهرداد کریمی، مهدی خدائی، امید کوکبی، حبیت الله لطیفی، شبنم مددزاده، علی ملیحی، علی اکبر محمد زاده، عاطف نبوی، ضیا نبوی، حامدامیدی، حسین رونقی ملکی، حامد روحی نژاد، روزبه سعادتی، آرش صادقی، افشین شهبازی، فرشته شیرازی، ایقان شهیدی، ابوالفضل طبرزدی، مجید توکلی، شاهین زینالی.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله