جانشین قرارگاه عمار:

نگذاريد دموكراسي تدريس شود

جانشين قرارگاه عمار در نشست هم انديشي مسئولان و اعضاي فعال سازمان دانشجويان جهان اسلام كه در سالن اجتماعات جهاد دانشگاهي مشهد برگزار شد، با اشاره به ظهور جنبش 99 درصدي وال استريت عليه 1 درصد سرمايه دار حاكم در آمريكا، دموكراسي در غرب را دروغي بيش ندانست و ادعا كرد: امروز به جهانيان ثابت شد كه 1 درصد سرمايه دار بر 99 درصد مردم در غرب حكومتي مي‌كنند.

وي با بيان اين كه دانشجويان اجازه ندهند سرفصل‌هاي دموكراسي در دانشگاه‌ها تدريس شود، خواستار توجه بيش از پيش دانشجويان به مسائل و اتفاقات مهم بين‌المللي شد.

پناهيان شيوه منظم و عمليات چريكي و پارتيزاني را دو شيوه مبارزاتي در جنگ‌ها دانست و گفت: ملت ايران اسلامي در دفاع مقدس با دو شيوه جنگيدن منظم و چريكي آشنا شده‌اند. در دفاع مقدس جنگ منظم با ارتش كلاسيك توسط عراق و جنگ پارتيزاني و نامنظم توسط ايراني‌ها صورت مي‌گرفت.

پايه گذار جنگ نامنظم شهيد چمران بود، كه توانست با اجراي اين شيوه ضربات بسيار سختي بر پيكره رژيم صدام وارد كند، البته بعد از مدتي ستاد جنگ نامنظم به نيروي مردمي بسيج تغيير نام داد.

وي تنها راه پيروزي در جنگ نرم را نيز شيوه جنگ چريكي و پارتيزاني معرفي كرد. پناهيان گفت: در جنگ چريكي بايد نقاط ضعف و حساس دشمن را شناسايي و ضربات بسيار سنگيني را وارد كنيم.

وي همچنين پيروزي حزب الله لبنان را مقابل اسراییل را نمونه بسيار كامل از موفقيت عمليات چريكي دانست كه مي‌توان با الگوبرداري در جنگ نرم موفق شد. پناهيان در ادامه تاكيد كرد: بايد نقاط مهم و داراي اولويت دشمن در نبرد نرم مشخص شده و با يك قدرت بسيار بالايي منهدم شود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله