به علت تحریم ها و کمبود دارو

نقش هند در بازار داروی ایران پر رنگ می شود

یک نشریه هندی از ورود این کشور به بازار داروی ایران در پی تحریم ها و مساله کمبود دارو در ایران خبر داد.

به گزارش عصر ایران وب سایت” PHARMABIZ” هند با انتشار این خبر نوشت که اخیرا در جریان سفر یک هیات هندی به ایران توافقاتی برای صادرات 28 قلم داروی خاص به ایران صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش وزارت بهداشت ایران در لیستی که به طرف هندی داده است داروهایی چون Mesalazine 500 mg, Nicotinic Acid 25mg & 100 mg, Thiabendazole 500mg, Thioguanine 40 mg and Valganciclovir 450 mg among tablets. Amiodarone Hydrochloride 50mg/ml, Amphotericin B Liposome 50 mg, Gadopentetate dimeglumine 469mg/ml, Iopromide 300 mg/ml and Cefotaxime 500 mg @ 1000 mg ، را جزء نیازهای خود برای واردات از هند اعلام کرده است.

در ماه دسامبر گذشته هند یک هیات 26 نفره را برای بررسی فرصت های صادرات دارویی این کشور به ایران به تهران اعزام کرده است و در جریان این سفر و دیدارهایی که بین مقامات مسئول در وزارت بهداشت ایران و هیات هندی صورت گرفته، مسئولان ایرانی نیازهای دارویی خود را برای واردات از هند به هیات هندی اعلام کرده اند.

بر اساس این گزارش شرکت های تولید کننده هندی که اقدام به صادرات دارو به ایران می کنند در صورت داشتن مجوز های ” US FDA/ EDQM/ MHRA ” تولید دارو از بازرسی مسئولان ایرانی معاف خواهند بود ،ولی شرکت هایی که این سه مجوز خاص را نداشته و تنها ” گواهی محصول دارویی”(coPP) دارند پیش از دریافت مجوز صادرات از سوی ایران از سوی مقامات مسئول در وزارت بهداشت مورد بازرسی قرار خواهند گرفت.

ایران و هند به رغم مخالفت های آمریکا دارای روابط اقتصادی گسترده ای هستند.

هند یکی از وارد کنندگان عمده نفت ایران محسوب می شود و به جای دلار، در ازای واردات نفت از ایران،روپیه می پردازد.

ایران و هند توافق کرده اند به جای پرداخت پول نفت صادراتی هند به دلار ، بخشی از پرداخت دولت هند به ایران به صورت روپیه و بخش دیگر به صورت صادرات کالاهای مورد نیاز هندی به بازار ایران تسویه شود.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله