در قزوین رخ داد:

نقی‌پور، روزنامه نگار جهت اجرای حکم هفت سال حبس بازداشت شد

در پی تائید حکم هفت سال حبس تعزیری برای نصور نقی‌پور، روزنامه نگار ساکن قزوین نامبرده جهت اجرای حکم روز گذشته بازداشت شد.

به گزارش هرانا، این روزنامه نگار پس از تائید محکومیتش از سوی دادگاه تجدید نظر استان تهران روز گذشته برای اجرای حکم به دادسرای مستقر در زندان اوین احضار و در آنجا بازداشت و روانه بند ۳۵۰ زندان اوین شد.

نصور نقی‌پور که هیچگونه عضویتی در مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران نداشته است صرفا به دلیل طراحی وب سایت هرانا در یازدهم اسفند ماه سال ۸۸ توسط اطلاعات سپاه بازداشت و روانه بند ۲ – الف شد.

نصور نقی‌پور روزنامه نگار و فعال حقوق بشر از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی پیر عباسی به اتهام عضویت در مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران و تبلیغ علیه نظام به هفت سال حبس تعزیری محکوم شد، و این حکم عینا در دادگاه تجدید نظر استان نیز تائید و به نامبرده ابلاغ شده است.

نصور نقی‌پور ۲۹ ساله و دانشجوی رشتهٔ فناوری اطلاعات و پژوهشگر آزاد فلسفه و اندیشه سیاسی است که مدیریت یک سایت آرشیو مقاله فارسی در زمینه‌های علوم انسانی را بر عهده داشته است.

این روزنامه نگار و فعال حقوق بشر پس از تحمل ۱۱۰ روز انفرادی در بند ۲ – الف زندان اوین در ۳۰ خرداد ماه سال ۸۹ با تودیع وثیقه صد میلیون تومانی به صورت موقت از زندان آزاد شده بود.

او از چهره‌های قدیمی وب فارسی است و تا کنون کمک شایانی در جهت گسترش محتوای مفید در حوزه سایبر و بسط وبلاگ نویسی انجام داده است وی هم چنین سال گذشته بدلیل فعالیت‌هایش از محل کار خود اخراج شده بود.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله