انتقاد رئیس دیوان عدالت اداری از دولت

نصب دوربین مخفی، شنود و پخش اطلاعات دور از عدالت علوی است

محمدجعفر منتظری٬ رئیس دیوان عدالت اداری گفته رفتار کسانی که «دوربین مخفی» کار می‌گذارند٬ «شنود» می‌کنند و بعد اقدام به پخش اطلاعات می‌کنند دور از «عدالت علوی» است.

به گزارش دیگربان به نقل از  خبرگزاری «تسنیم» آقای منتظری این مطلب را روز سه‌شنبه (۱۰ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران بیان کرده است.

وی گفته «دوربین مخفی کار می‌گذارند و دستگاه شنود قرار می‌دهند، اطلاعاتی به دست می‌آورند و بعد آن اطلاعات را در اذهان عمومی مطرح می‌کنند. این چه مصداق تبعیت از عدالت علوی است؟»

منظور رئیس دیوان عدالت اداری از این سخنان٬ محمود احمدی‌نژاد است که سال گذشته در جریان استیضاح وزیر سابق کار فیلمی از دیدار فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی پخش کرد که با جنجال‌های زیادی همراه شد.

آقای منتظری گفته است: «ما نیز حرف زیادی برای گفتن داریم، لکن به خاطر مصالح کلی نظام و اشاراتی که رهبری فرمودند، سکوت می‌کنیم تا فضای جامعه شاد و آرام» باشد.

دیگربان اشاره کرده است سران قوای مقننه و قضائیه به همراه بسیاری از روحانیون و فرماندهان نظامی به دستور علی خامنه‌ای از هر گونه واکنش تند و صریح نسبت به اظهارات و موضع‌گیری‌های احمدی‌نژاد منع شده‌اند.

آقای خامنه‌ای امیدوار است دو ماه باقی مانده از عمر دولت احمدی‌نژاد برای جمهوری اسلامی هزینه زیادی نداشته باشد.

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله