نسرین ستوده نامزد دریافت جایزه مارتین انالز برگزیده شد

نسرین ستوده نویسنده و وکیل دربند دادگستری به عنوان نامزد دریافت جایزه حقوق بشری سال ۲۰۱۲ بنیاد مارتین انالز برگزیده شد.

به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی، خانم ستوده به همراه «لون سوات» از کامبوج و همچنین «مرکز حقوق بشر بحرین» نامزدهای دریافت جایزه امسال بنیاد مارتین آنالز هستند که نفر برگزیده در جریان مراسم سالانه این بنیاد در یازدهم مهرماه سال جاری در شهر ژنو معرفی خواهد شد.

جایزه مارتین اِنالز برای مدافعان حقوق بشر که به منظور تشویق و محافظت مدافعین حقوق بشر و جلب کردن توجه رسانه‌ها به مناطقی که در آن حقوق بشر رعایت نمی‌شود همه ساله به یکی از مدافعان یا سازمان های برجسته دفاع از حقوق بشر که در مبارزه علیه نقض حقوق بشر شجاعانه و به روش‌های نوآورانه فعالیت چشمگیری داشته باشند، اعطا می‌گردد.

پیش از این عمادالدین باقی، روزنامه نگار، فعال حقوق‌بشر و موسس انجمن دفاع از حقوق زندانیان در سال ۲۰۰۹، و اکبر گنجی نویسنده، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی در سال ۲۰۰۶ برنده این جایزه برجسته حقوق بشری شده بودند.

لازم به ذکر است، نسرین ستوده ۴۸ ساله در حال حاضر در حال سپری کردن دوران محکومیت شش ساله خود به اتهام «تبلیغ علیع نظام» و «اقدام علیه امنیت ملی» در زندان اوین تهران می باشد. بازداشت وی در شهریورماه ۱۳۸۹، و دادگاه وی گمان می‌رود که در ارتباط به دفاع شجاعانه وی از «موکلین بازداشت شده وی در جریان وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸» از جمله مصاحبه با چندین رسانه و سازمان حقوق بشری در مورد پرونده هایش باشد. خانم ستوده ابتدا به ۱۱ سال زندان محکوم شده بود که محکومیت وی در شهریورماه سال جاری کاهش یافت.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله