نسرین ستوده به مرخصی آمد؛ ژیلا بنی یعقوب آزاد شد

نسرین ستوده، وکیل مدافع حقوق‌بشر و ژیلا بنی یعقوب، روزنامه‌نگار، عصر یکشنبه دوم تیر، از زندان اوین خارج شدند. ستوده به مرخصی آمد و بنی‌یعقوب با پایان دوران محکومیتش آزاد شد.

به گزارش جرس، نسرین ستوده، وکیل زندانی که در حال گذراندن دوران محکومیتش در زندان اوین تهران است، ساعتی پیش به مرخصی آمد.

به این وکیل دادگستری به مناسبت نیمه‌ شعبان مرخصی چهار روزه داده شده است.

نسرین ستوده وکیل دادگستری از شهریور ۱۳۸۹ در بازداشت است و در دادگاه به جرم “اقدام علیه امنیت ملی، تبانی و تبلیغ علیه نظام و عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر” به تحمل ۱۱ سال حبس تعزیری، ۲۰ سال محرومیت از وکالت و ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور و به جرم تظاهر به بی حجابی به ۵۰ هزار تومان جریمه نقدی محکوم شده است.

وی با وجود داشتن دو فرزند کوچک و به رغم بیماری، تنها یک بار و به مدت سه روز توانسته بود از مرخصی استفاده کند.

همچنین، ژیلا بنی‌یعقوب روزنامه‌نگار زندانی، ساعتی پپش پس از اتمام دوران حبس آزاد شد.
ژیلا بنی یعقوب ۱۲ شهریور سال گذشته برای گذراندن حکم یک سال حبس خود از سوی دایره اجرای احکام به زندان اوین فراخوانده شد.

بهمن احمدی امویی و همسرش ژیلا بنی یعقوب ۳۰ خرداد ماه سال ۸۸ و پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران ایران بازداشت شدند.

بهمن احمدی امویی، به پنج سال و چهار ماه حبس محکوم شده و ژیلا بنی یعقوب پس از برگزاری دادگاه به یک سال زندان و ۳۰ سال محرومیت از حرفه روزنامه نگاری محکوم شده است.

بهمن احمدی‌امویی همسر وی همچنان در زندان است.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله