کریم صفایی :در فدراسیون جهانی سرفه کنم، تیراندازی با کمان ایران تعلیق می‌شود

می‌خواهم دست دولت کریمه را از سر ورزش کشورم قطع ‌کنم

در فدراسیون جهانی سرفه کنم، تیراندازی با کمان ایران تعلیق می‌شود.

کریم صفایی رئیس سابق فدراسیون تیراندازی با کمان که اواخر سال 1390 از سوی ورزارت ورزش برکنار شده بود در سخنانی ضمن اشاره به فساد حاکم بر ورزش کشور مدعی شده قصد دارد دست دولتی ها را از ورزش این مملکت کوتاه کرده و با فساد حاکم بر ورزش مبارزه کند. وی  یکی از موفق ترین روسای فدراسیون های ورزشی کشور و بود و تغییر وی باعث تعجب بسیاری از اهالی این رشته شد. صفایی  در گفت و گو با باشگاه خبری فارس «توانا»، در مورد آتش‌سوزی سایت تیراندازی با کمان که گفته می‌شود به صورت عمدی انجام شده است، گفت: این وصله‌ها به کسی که 8 سال برای تیراندازی با کمان این مملکت کار کرده است نمی‌چسبد. از این کارها متنفرم و معتقدم کسی که این کار را انجام داده است نه تنها به صلاح ورزش فکر نمی‌کند بلکه به نظر می‌رسد مشکل روحی و روانی هم داشته است. باید قوه قضائیه با دقت پرونده‌ این آتش سوزی را پیگیری کرده تا جرم فرد خاطی احراز شود.

وی ضمن محکوم کردن این اقدام، ادامه داد: شنیدم با نارنجک دستی این اقدام صورت گرفته است. بر همین اساس باید با کسی که این کار را انجام داده است قطعا برخورد شود.

صفایی با اشاره به اینکه بچه انقلاب هستم و به این حرف‌ها عادت دارم، تأکید کرد: مردم ما دیگر گول این مظلوم نمایی‌ها را نمی‌خورند و به این حرف‌ها می‌خندند. مملکت قانون دارد و هر کس تخلف کند باید به سزای اعمالش برسد.

وی در خصوص اینکه گفته می‌شود میلاد وزیری از بیرون خط می‌گیرد، گفت: نسبت به وزیری که هیچ، بلکه به تمام ملی‌پوشانی که از بچگی به خاطر حرف من، وارد تیراندازی کمان شده‌اند، تعصب دارم. این حرف‌ها برای افرادی است که مشخص نیست چگونه وارد ورزش شده‌اند.

رئیس سابق فدراسیون تیراندازی با کمان افزود: 30 سال است در این ورزش هستم و کارنامه ورزشی من مشخص است. بزرگان ورزش می‌دانند که جز سازندگی برای ورزش، کار دیگری نداشته‌ام.

صفایی عنوان کرد: وقتی که از ریاست برکنار شدم، ملی‌پوشان با من تماس گرفته و گفتند دیگر به این ورزش ادامه نمی‌دهند که به آنها گفتم این رشته برای تمام کمانداران است و باید به تیم ملی برگردند تا کسانی که برای این ورزش نیستند از تیراندازی با کمان بروند. به آنها توصیه کردم به اردو بازگشته و فقط به المپیک فکر کنند و اندیشه‌ای جز کسب سهمیه المپیک و اهتزاز پرچم ایران در آمریکا نداشته باشند.

وی تصریح کرد: به آنها گفتم بازگشت من به دست آنها نیست و من هم به دنبال بازگشت نیستم.

صفایی با اعلام اینکه در ورزش به دنبال دو موضوع است، اظهار داشت: اول اینکه می‌خواهم دست دولت کریمه را از بالا تا پایین از سر ورزش کشورم کم ‌کنم تا بتوانم منشور المپیک که حضور هر گونه افراد غیرورزشی در ورزش را منع کرده است، عملی کنم و دوم اینکه به مردم قول می‌دهم که با باندهای درون ورزش که برای فساد در آن تشکیل شده است تا آخر عمر مبارزه کنم.

وی افزود: بر نمی‌گردم تا دوباره مثل سابق در تیراندازی با کمان باشم بلکه برمی‌گردم تا برای فساد در ورزش مبارزه کنم و منشور المپیک را در کشورم احیا کنم. بر می‌گردم تا دست همه دولتی‌ها را از ورزش قطع کنم و قول می‌دهم تا 3 ماه آینده از طریق مراجع قانونی فاسدان ورزش را برای مردم معرفی کنم.

صفایی در مورد تغییرات سایر فدراسیون‌ها عنوان کرد: دنیامالی گزینه خوبی برای ریاست کمیته ملی المپیک بود و نمی‌دانم چرا باید با شخصی که این همه موفقیت کسب کرده است اینگونه برخورد شود.

وی در پایان گفت: اگر در فیتا (فدراسیون جهانی تیراندازی با کمان) سرفه کنم ورزش کشورم تعلیق می‌شود اما نمی‌خواهم این کار را انجام دهم.

خاطرنشان می شود در دوره ریاست صفایی بر فدراسیون ،تیروکمان بعد از بازیهای آسیایی 13 مدال و یک سهمیه المپیک گرفت. کمانداران برای اولین دوره جام جهانی راهی کرواسی شدند و با یک برنز تیمی مردان کامپوند برگشتند. از ترکیه اما یک طلا و دو نقره انفرادی و تیمی کامپوند را صاحب شدند. بعد از آن در مسابقه های قهرمانی جهان ایتالیا حاضر شدند که حاصلش چهارمی میکس کامپوند بود. در جام جهانی آمریکا هم برنز تیمی مردان کامپوند به ایرانی ها رسید. اما در مسابقه های قهرمانی آسیا که اولین میزبانی ایرانی ها محسوب می شد، کمانداران بیشترین مدال را صاحب شدند. طلای انفرادی و تیمی کامپوند مردان و بانوان، نقره تیمی بانوان، نقره میکس، نقره انفرادی مردان، طلای ریکرو انفرادی و سهمیه المپیک و برنز انفرادی ریکرو. بعد از آن اما ملی پوشان به خاطر نبود بودجه در هیچ مسابقه ای شرکت نکردند.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله