ماموران این تماس و گفت و گو را نیمه کاره قطع کردند

مکالمه تلفنی ناتمام رهنورد و میرحسین با دختران

پس از چهل روز دختران موسوی و رهنورد از پدر و مادرشان، شب گذشته ماموران امکان تماس تلفنی زهرا رهنورد و میرحسین موسوی با دخترانشان را فراهم کردند؛ تماسی که در نهایت با دخالت ماموران نیمه تمام ماند.

به گزارش کلمه، در آستانه روز مادر، پس از ۴۰ روز زهرا رهنورد و میرحسین موسوی اجازه یافتند تا با دختران خود به صورت تلفنی گفت و گو کند. حال عمومی مهندس موسوی و دکتر رهنورد در زمان این گفت و گوی تلفنی، خوب گزارش شده است.

در این تماس تلفنی، خانم رهنورد پس از صحبت سریع با هر سه دختر، می خواسته که با یکی از دختران دوباره صحبت کند اما ماموران فورا تلفن را قطع کرده و به شکلی غیر عادی و غیر انسانی، مانع از ادامه صحبت دختران موسوی با مادر خود شده اند.

زهرا رهنورد در یکی از ملاقات های قبلی، در واکنش به مزاحمت ها و رفتارهای آزاردهنده ماموران امنیتی، تاکید کرده بود: ما دندان همنشینی با فرزندانمان را کنده و دور انداخته ایم و اگر فکر می کنید از طریق آزار آنها می توانید فشار بیاورید تا به مقاصد خود دست پیدا کنید، امری محال است.

دختران موسوی و رهنورد بعد از آخرین ملاقاتی که در سی ام اسفندماه با پدر و مادر خود داشتند، تا کنون به کلی از دیدار با آنها محروم بوده اند و ماموران این محرومیت را به صورت نوعی تنبیه و تاوان اطلاع رسانی آنها درباره وضعیت موسوی و رهنورد اعمال می کنند.

علاوه بر این، دیدارهای پیشین آنها با پدر و مادرشان نیز غالبا همراه با آزار و اذیت ماموران و در فضای سنگین و پر از تنش انجام می شده و با تهدیدهای بی پروای ماموران حکومتی رو به رو بوده است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله