فرمانده سپاه:

مکالمه تلفنی با اوباما اشتباه تاکتیکی قابل جبران بود

محمدعلی جعفری٬ فرمانده کل سپاه پاسداران گفته که مکالمه تلفنی حسن روحانی با باراک اوباما «اشتباهی تاکتیکی» بود و «باید به بعد از اقدامات عملی آمریکا موکول می‌شد.»

به گزارش دیگربان آقای جعفری این اظهارات را روز دوشنبه (هشتم مهرماه) در گفتگو با خبرگزاری «تسنیم» بیان کرده است.

به گفته وی «در مسیر حرکت دولت ممکن است اشتباهات تاکتیکی مانند همین مکالمه تلفنی با اوباما صورت بگیرد که قابل تصحیح و جبران است.»

وی در حالی این اظهارات را مطرح کرده که بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی٬ نیروهای نظامی نباید در سیاست دخالت کنند.

با این حال پس از مکالمه تلفنی روسای جمهوری‌ ایران و ایالات متحده٬ چند تن از فرماندهان نظامی در این زمینه اظهارنظر‌های متفاوتی کرده‌اند.

جعفری در بخش دیگری از این گفتگو٬ اظهارات آقای روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل را «مناسب و مقتدرانه» توصیف کرده است.

فرمانده سپاه در بخش دیگری از این گفتگو گفته همه «نیرو‌ها و نهادهای انقلابی» با «راهبرد نرمش قهرمانانه» همراه هستند و در این زمینه «دوقطبی» موافق و مخالفی در کشور وجود ندارد.

پیش از این نیز حسین سلامی٬ جانشین فرمانده سپاه ادعا کرده بود «کرنش» آمریکا در نیویورک مقابل مقام‌های ایران نشانه «عجز» واشنگتن است و «چنین عجزی از آمریکا در مقابل کشوری مانند ما دیده نشده است.»

خاطرنشان می شود مکالمه تلفنی اوباما و روحانی با واکنش طیفی از اصولگراهای تندرو مواجه شده بود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله