حداد عادل:

ملاک ما فعال نبودن در فتنه است، نه عضویت در ستاد موسوی و کروبی

حداد عادل  در پاسخ به این سوال که فراکسیون اصولگرایان در بیانیه خود آورده که روحانی نباید از حامیان فتنه در فهرست وزرای خود استفاده کند این در حالی است که اعضای ستاد موسوی و کروبی در لیست وزرای روحانی قرار دارند، شما چه موضع گیری خواهید کرد، گفت: در بیانیه فراکسیون اصولگرایان اسم آقایان کروبی و موسوی و ستاد انتخاباتی شان آورده نشده است بلکه به فتنه اشاره کردیم و ملاک ما فعال نبودن در فتنه است و بر شرط خود نیز استوار هستیم.

به گزارش مهر، در حاشیه جلسه علنی روز سه شنبه غلامعلی حدادعادل در جمع خبرنگاران گفت: ترکیب کابینه روحانی با استقبال نمایندگان مجلس مواجه شده و نمایندگان هم در حال حاضر مشغول بررسی سوابق و توانایی های وزرای پیشنهادی هستند، امیدواریم در هفته آینده دولت بتواند کار خود را آغاز کند.

وی از اظهار نظر در خصوص تک تک وزرا خودداری کرد و گفت: به جهت مسئولیتی که در مجلس و فراکسیون اصولگرایان دارم اظهار نظر در خصوص تک تک وزرا نمی کنم، جمع بندی نهایی صورت نگرفته است.

رئیس فراکسیون اصولگرایان با تاکید بر اینکه به دولت روحانی کمک می کنیم گفت: فعلاً درباره اشخاص و اسامی خاص اظهار نظر نمی‌کنم.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگاری مبنی بر اینکه به نظر شما کدام یک از وزرای پیشنهادی در فتنه فعال بوده اند، گفت: فراکسیون اصولگرایان در حال بررسی این موضوع است.

حداد عادل با اشاره به این که حدود 10 نفر از وزرای پیشنهادی روحانی با وی دیدار کردند گفت: در این دیدار برنامه وزرا مورد بررسی قرار گرفته است، با مسئولان دولت جدید هم دیدار داشته ایم، سعی می کنیم در فضای گفتگو، تفاهم و تعامل به وظیفه خود عمل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه مجموعاً کابینه روحانی کابینه خوبی است گفت: منظورم از معتدل تر شدن کابینه این بود که عنصر افراطی در کابینه پیشنهادی حضور نداشته باشد.

رئیس فراکسیون اصولگرایان در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص معنای اعتدال از دیدگاه روحانی گفت: ما سعی می کنیم به روحانی کمک کنیم تا مقصود ایشان از اعتدال تحقق پیدا کند، امیدواریم اعتدال به سرنوشت جامعه مدنی و اصلاحات مبتلا نشود.

وی ادامه داد: جامعه مدنی و اصلاحات شعار دولت بعد از دوم خرداد بود اما هیچکس معنی این دو واژه را تبیین نکرد.

حدادعادل تاکید کرد: به نظر می رسد روحانی مایل است مقصود خود از اعتدال را به نحوی واضح و شفاف بیان کند که این امر باعث خوشحالی است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله