ملاقات نوروزی دختران موسوی و رهنورد با پدر و مادر

 دختران موسوی و رهنورد در آغاز سال نو با پدر و مادر خود ملاقات کردند؛ ملاقاتی که همچنان در فضای سنگین امنیتی ممکن شد.

به گزارش کلمه، میرحسین موسوی و زهرا رهنورد دیروز در آغاز سال جدید با دختران خود ملاقات داشتند. یک هفته قبل از این دیدار نوروزی هم دو دختر موسوی پس از چهار ماه ممنوع الملاقاتی، اجازه یافتند با پدر و مادر خود دیدار داشته باشند اما به زهرا موسوی اجازه ملاقات داده نشد بود.

این بار اما زهرا موسوی هم پس از چهار ماه امکان پیدا کرد همزمان با شروع سال نو با پدر و مادر خود ملاقات کندبر اساس این گزارش، در این دیدار حال عمومی مهندس موسوی و دکتر رهنورد و نیز روحیه آنان خوب بوده است.

این سومین نوروزی است که موسوی و رهنورد و کروبی در حصر خانگی می گذرانند. اما حاکمیت نه به محاکمه علنی و عادلانه رهبران جنبش سبز تن داده، نه حاضر شده حق قانونی و شرعی آنها برای آزادی از حبس خانگی غیرقانونی را بپذیرد و نه حتی ابتدایی ترین الزامات حقوقی و بدیهی ترین حقوق یک زندانی را درباره آنها مراعات می کند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله