وزیر خارجه ایتالیا:

مشارکت دادن ایران در حل بحران سوریه ضروری است

وزیر خارجه ایتالیا گفت حضور ایران در تلاش های حل بحران سوریه ضروری است.

به گزارش عصر ایران به نقل از سایت روزنامه مصری الیوم السابع، “ایما بونینو” وزیر خارجه ایتالیا گفت که کشورش بر ضرورت مشارکت دادن ایران در حل بحران سوریه تاکید دارد.

وی که در آستانه سفر به تهران سخن می گفت اظهار داشت: ما قانع هستیم که باید از روند مشارکت دادن ایران در تلاش ها برای دست یابی به راه حلی برای بحران سوریه حمایت کرد. این موضع هم اکنون از سوی بسیاری از کشورهای جهان، مورد تایید قرار گرفته است.

به نظر می رسد اشاره وزیر خارجه ایتالیا به نشست ژنو -2 با موضوع آینده سوریه و یافتن راه حلی برای حل بحران این کشور است.

رهبر دیپلماسی ایتالیا در حالی از حضور ایران در روند حل بحران سوریه سخن به زبان می آورد که همزمان سفیر آمریکا در دمشق، به صراحت با حضور ایران در نشست ژنو -2 مخالفت کرده است. پیش از این فرانسه و انگلیس هم از مشارکت تهران در نشست ژنو -2 حمایت کرده بودند.

وزیر خارجه ایتالیا قرار است روز شنبه به تهران سفر می کند.

وی قبل از این گفته بود هدف از این سفر بررسی راه های تقویت روابط بازرگانی میان ایران و ایتالیا پس از دست یابی به توافق هسته ای ژنو میان تهران و گروه 1+5 است.

 

به گفته خانم بونینو پس از برداشتن تحریم ها از ایران شاهد رقابت شرکت های مختلف خارجی برای حضور در بازارهای ایران خواهیم بود.

علاوه بر این وزیر خارجه ایتالیا تلاش می کند در رایزنی با مقامات ایرانی به نقشه راهی برای توسعه روابط دو جانبه در زمینه های مختلف از جمله انرژی دست یابد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله