عراقچی:

مسیر دستیابی به تفاهم تا حد زیادی هموار شده است

معاون وزیر خارجه ایتالیا با معاون امور حقوقی و بین‌المللی و معاون عربی آفریقایی وزارت امور خارجه دیدار کرد.

به گزارش ایسنا  ، معاون وزیر خارجه ایتالیا عصر دیروز با دکتر عراقچی، معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه دیدار و در خصوص آخرین تحولات و روند مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو گروه 1+5 گفت‌وگو نمود.

در این دیدار عراقچی با اشاره ای گذرا به اهم مباحث مطرح شده در جریان آخرین دور مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و 1+5 در وین ، مواضع اصولی کشورمان در خصوص موضوعات محوری مرتبط با برنامه صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران را تشریح و تاکید نمود :پس از چندین ماه مذاکره سخت و پرداختن به مسائل به شدت فنی و پیچیده اکنون مسیر دستیابی به تفاهم تا حد زیادی هموار شده و چنانچه طرف غربی با حسن نیت مصمم به نیل به توافقی مرضی الطرفین باشد ، شرایط آن بیش از هر زمان دیگر فراهم است .

معاون وزیر خارجه ایتالیا نیز با ابراز خرسندی از پیشرفت های حاصله در مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی ایران و 1+5 اظهار داشت : مذاکرات هسته ای نشان داد که گفت‌وگو می تواند الگویی مناسب برای همکاری طرفین در مورد مسائل منطقه ای و بین المللی باشد .

وی با یاد کردن از مذاکرات جاری هسته ای به عنوان یک فرصت تاریخی برای دستیابی به توافق جامع ، نیل به این توافق را بسیار مهم و حیاتی دانست.

معاون وزیر خارجه ایتالیا همچنین با حسین امیر عبداللهیان معاون عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه کشورمان دیدار و درخصوص مسائل و آخرین تحولات منطقه و لزوم مبارزه با افراط گرایی و تروریسم در منطقه تبادل نظر نمود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله