فرماندار جلفا:

مسافران نخجوان از این پس باید روادید داشته باشند

فرماندار شهرستان مرزی جلفا گفت: سفر اتباع ایرانی به جمهوری خودمختار نخجوان که با استفاده از گذرنامه محلی و ملی و از طریق مرز پل چوبی جلفا انجام می‌شد، از این پس نیاز به روادید دارد.

به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی فرمانداری جلفا، مختار سیفی گفت: این تصمیم در پی اقدام مجلس جمهوری آذربایجان در لغو یک طرفه یادداشت تفاهم موجود بین ایران و آذربایجان درباره ایجاد تسهیلات در تردد اتباع دو کشور ساکن در مناطق مرزی انجام شده است.

وی افزود: مقامات جمهوری آذربایجان از سه ماه قبل طی نامه‌ای مراتب را به مقامات ایران اعلام کرده بودند و این تصمیم ناگهانی نیست.

فرماندار جلفا با بیان اینکه رابطه ملت ایران با مردم جمهوری آذربایجان یک رابطه دیرینه و ناگسستنی و بر اساس مشترکات دینی و فرهنگی است، تشریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصل مسالمت‌آمیز با همسایگان به خصوص کشورهای اسلامی به این تصمیم مجلس ملی آذربایجان عکس‌العملی نشان نداده و همچنان مرزهای خود را به روی اتباع آذری باز نگه می‌دارد.

سیفی ادامه داد: هم اکنون جمع کثیری از اتباع مسلمان جمهوری نخجوان برای امرارمعاش و انجام درمان‌های پزشکی روزانه به ایران سفر می‌کنند و مشکل خاصی وجود ندارد.

وی اظهار کرد: به دنبال قطع ارتباط زمینی جمهوری نخجوان – باکو( مرکز آذربایجان) طی تفاهم‌نامه‌ای اهالی این جمهوری از طریق خاک جمهوری اسلامی ایران و محور مرزی جلفا – اصلاندوز با استفاده از خودروهای شخصی به باکو تردد می‌کنند.

شهرستان جلفا با 54 هزار نفر جمعیت در فاصله 146 کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان‌شرقی واقع شده و از طریق رودخانه مرزی ارس با جمهوری خود مختار نخجوان و جمهوری ارمنستان مرز آبی مشترک دارد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله