به مناسیت هشتمین سالگرد جنبش سبز

مراسم “هفت سال با جنبش سبز” در کلن برگزار می شود

 هم‌زمان با هشتمین سال برآمدن جنبش سبز مراسمی با عنوان «هفت سال با جنبش سبز»، در آلمان برگزار خواهد شد.

 به گزارش سایت ملی مذهبی برنامه مزبور به همت جمعی از فعالان سیاسی حامی جنبش سبز در روز شنبه 29 خرداد (18 ژوئن) در شهر کلن آلمان انجام خواهد شد.

برنامه‌ی «هفت سال با جنبش سبز»، می‌کوشد وضع جنبش سبز را هفت سال پس از برآمدن و تولد آن بررسی کند. در این مراسم همچنین نسبت و تاثیر جنبش سبز بر حکومت و تحولات سیاسی ـ اجتماعی اخیر، و نیز جامعه مدنی ایران امروز مورد تأمل و ارزیابی قرار می‌گیرد.

اسامی سخنرانان و جزییات بیشتر این برنامه به زودی اعلام خواهد شد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله