ادعای یک سایت خبری

مذاکره برای تخفیف وضعیت حصر میر حسین موسوی ؟

شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه)  خبر داد  مهندس موسوی که بدلیل تنگی یکی از عروق قلب به بیمارستان منتقل شده بود پس از آنژیوگرافی و نصب استنت به منزل منتقل شد.

به گزارش شفقنا، ادامه ی درمان مهندس موسوی در منزل به انجام می رسد.

این سایت مدعی شده :«گفته می شود با توجه به وضعیت سلامتی مهندس موسوی، گفت و گوهایی برای تخفیف وضعیت حصر آغاز شده است.»

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله