محسن رضایی:

مدیریت کشور از حالت جناحی به مدیریت فردی رسیده است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که مدیریت کشور از حالت جناحی به مدیریت فردی رسیده است، گفت: مدیریت جمعی دچار سیر نزولی شده است و باید به سمت مدیریت جمعی حرکت کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت معلم آذربایجان، اظهار کرد: مدیریت جمعی دچار سیر نزولی شده است و باید به سمت مدیریت جمعی حرکت کنیم آن هم نه با این ائتلاف‌هایی که چند نفر نشسته و در پشت پرده تصمیم می‌گیرند و به بقیه دیکته می‌کنند.

وی افزود: اگر اینگونه مدیریت‌ها و ائتلاف‌ها کارساز بود نباید الان در کشور مشکلی وجود داشت، با این روش‌ها نمی‌توان به مدیریت دسته جمعی رسید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که باید اکنون با این نگاه مسائل را بررسی کنیم که بعد از انقلاب چه بدست آورده‌ایم؟ و چه به بدست نیاورده‌ایم، گفت: قبل از انقلاب و از مشروطه تا 22 بهمن ملت ایران هرجا به پا خواسته با شکست روبه‌رو شده ولی بعد از 22 ملت ایران به روی پای خود ایستاده و در برابر فشار های سنگین مقاومت کرده است.

وی با بیان این که علل کندی پیشرفت ملت ایران در سال‌های بعد از انقلاب بیشتر مسائل داخلی است تا فشارهای خارجی، گفت: ما عادت کرده‌ایم تمام مشکلات را بر گردن آمریکا و دیگران بیندازیم و نقش خود را در مشکلات کمرنگ کنیم.

وی با بیان این که مدیریت کشور از حالت جناحی به مدیریت فردی رسیده است، گفت: مدیریت جمعی دچار سیر نزولی شده است و باید به سمت مدیریت جمعی حرکت کنیم آن هم نه با این ائتلاف هایی که چند نفر نشسته و در پشت پرده تصمیم می‌گیرند و به بقیه دیکته می‌کنند.

وی افزود: اگر اینگونه مدیریت‌ها و ائتلاف‌ها کارساز بود نباید الان در کشور مشکلی وجود داشت، با این روش ها نمی توان به مدیریت دسته جمعی رسید.

رضایی با اشاره به ائتلاف 2+1 گفت: من به این دوستان پیشنهاد دادم که اگر مایل به ائتلاف هستید جمعی 400 نفره از نخبگان کشور اعم از حوزوی، دانشگاهی نمایندگان مجلس و مدیران سابق نظام را در یک جا گرد آورید و تا نفرات ائتلاف با حضور در این جمع و ارائه برنامه برای اداره کشور و حل مشکلات بحث کنند و در آخر رای و نظر این جمع ملاک این باشد که چه کسانی محور ائتلاف باشد و باقی افراد در کنار اینها کار کنند.

وی با بیان اینکه مدیریت جمعی به معنی آن است که هر کس در جای خودش باشد گفت: نمی‌توان به کسی که در ورزش تخصص ندارد پست ورزشی داد و شخصی که تخصص ورزشی دارد اقتصاد را به او سپرد. هر کس باید در جای خودش باشد این آن چیزی است که اسلام و انقلاب از ما می‌خواهد.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نیاز دیگر امروز کشور ما نیاز به گفتگو و تحمل پذیری در سطوح مختلف شده است. امروزه در کشور ما معضل تحمل پذیری و گفتگو به مشکل بزرگی تبدیل شده است که از سطح خانواده تا سطح مسئولان وجود دارد.

وی با بیان اینکه چرا همدیگر را تحمل نمی‌کنیم، گفت: گفتگو به این معنی نیست باهم رقابت نکنیم و یا عقیده خود را کنار بگذاریم بلکه به معنی آن است که ما می‌خواهیم در کنار هم و باهم زندگی کنیم و مشکلات را باهم حل کنیم.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله