پاسخ اوباما به درخواست اردوغان برای حمله به سوریه

مخالفم!

پايگاه اينترنتي دبکا فايل اسرائیل گه گفته می ششود به سازمان های امنیتی وابسته است ، ادعا كرد:« نخست وزير ترکيه پس از سرنگوني جنگنده این کشوراز سوي سوريه در گفتگوي تلفني با رييس جمهور آمريکا، خواستار ورود نظامي به خاک سوريه شده است.»

به گزارش باشگاه خبرنگاران ، اين پايگاه به نقل از منابع نظامي و اطلاعاتي اسراييل با بيان اين ادعا نوشت: «اين خواسته اردوغان با مخالفت اوباما روبرو شد.»

در اين تماس ها اردوغان سرنگوني جنگنده ترکيه را بهترين بهانه و موقعيت براي عمليات مشترک نظامي کشورهاي اروپايي، عربي و ترکيه عليه سوريه دانسته و گفته است بدين شکل ضمن اعلام حريم هوايي سوريه به عنوان منطقه ممنوعه پرواز،‌ مي توان اهداف متعلق به ارتش و رژيم سوريه را هدف قرار داد تا براي مخالفان سوريه منطقه امن تشکيل شود.

در اين خبر ادعا شده است اردوغان با اعلام آمادگي نيروهاي هوايي، زميني و دريايي ترکيه براي حمله به سوريه گفته است آمريکا بايد رهبري اين عمليات را عهده دار شود.

در ادامه خبر آمده است: «اوباما ضمن اينکه زمان را براي حمله به سوريه مناسب ندانسته بر لزوم ادامه عمليات محرمانه نيروهاي ويژه آمريکا، انگليس، فرانسه و ترکيه در سوريه تاکيد کرده است.»

اردوغان در پاسخ با اشاره به ناموفق بودن عمليات محرمانه در سرنگوني بشار اسد گفته است: تنها راه موفقيت در سوريه نيروي نظامي آمريکا بوده و ترکيه بدون پشتيباني لجستيک و نظامي آمريکا نمي تواند در اين امر موفق باشد.

پايگاه اينترنتي دبکافايل علت اين عدم تفاهم ميان ترکيه و آمريکا را اظهارات ضد و نقيض ترکيه دانسته است.

خاطرنشان می شود سرنگونی هواپیمایی ترکیه  توسط نیروهای سوری روابط این دو کشور را در شدیدترین وضعیت ممکن قرار داده بود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله