به خاطر بحث در مورد برگزاری تجمع اعتراضی

محکومیت 11 فعال مدنی تبریزی به زندان

شعبه اول دادگاه انقلاب تبریز، 11 نفر از فعالین مدنی آذربایجان را به حبس محکوم کرد.

براساس گزارش  آژانس خبری موکریان، 11 فعال آذری به نام های مهدی حمیدی شفق، تقی سلحشور، موسی برزین خلیفه لو، مهدی نوری، احمد ریاضی، مصطفی عوض پور، علی حاجی ابولو، عزیزاله پورولی، جمشید زارعی، وحید شیخ بگلو و محمود فضلی از طرف شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی تبریز به اتهام مشارکت در اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور، هر کدام به دو سال حبس تعزیری محکوم شدند.

براساس این گزارش، اجرای نیمی از محکومیت حبس متهمین ردیف پنجم الی هشتم و دهم و یازدهم به مدت پنج سال تعلیق گردیده است.

این گزارش می افزاید : پس از اعتراض وکلای مدافع این افراد به حکم صادره در دادگاه بدوی، پرونده جهت رسیدگی به دادگاه تجدیدنظر ارسال و رای صادره در دادگاه بدوی عیناً در شعبه 6 دادگاه تجدیدنظر آذربایجان شرقی تأیید شد.

لازم به ذکر است این افراد جهت اخذ مجوز تجمع در اعتراض به خشک شدن دریاچه ارومیه به همراه 17 نفر دیگر در اوایل شهریور ماه سال 90 در منزل پدری مصطفی عوض پور به بحث و تبادل نظر پرداخته بودند که در پی مراجعه نیروهای انتظامی بازداشت و پس از مدتی با قرار وثیقه آزاد شدند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله