محکومیت حسین کروبی به خاطر «مصاحبه درباره کهریزک»

 محمد حسين کروبی، فرزند مهدی کروبی اعلام کرد که از سوی دادگاه انقلاب به دليل «مصاحبه و گفت‌وگو با رسانه‌های خارجی» در مورد مسائل مربوط به بازداشتگاه کهريزک، به شش ماه حبس تعزيری محکوم شده است. به گفته محمدحسین کروبی این حکم به ﻣﺪت پنج ﺳﺎل تعلیق شده است.

ﺳﺤﺎم نيوز، پايگاه خبری حزب اعتماد ملی  روز چهارشنبه ۲۰ دی در گزارشی به نقل از صفحه فيسبوک حسين کروبی همچنين نوشته وی از اﺗﮭﺎم «ﭘﺮداﺧﺖ ﭘﻮل به ﯾﮑﯽ از زﻧﺪاﻧﯿﺎن ﺳﯿﺎﺳﯽ در اوﯾﻦ ﺑﺮای اﻧﺠﺎم ﺷﮭﺎدت دروغ در ﻣﻮرد ﺗﺠﺎوز»، ﺗﺒﺮئه ﺷﺪه اﺳﺖ.

حسين کروبی در صفحه فيسبوک خود نوشته است: «ﺑﻌﺪ از ﻋﺰل ﺳﻌﯿﺪ ﻣﺮﺗﻀﻮی، ﭘﺮوﻧﺪه ﻣﻦ در دادﮔﺎه اﻧﻘﻼب راﮐﺪ ﺷﺪ. وﻟﯽ ﭼﻨﺪ ﻣﺎه ﭘﯿﺶ ھﻤﺎن ﭘﺮوﻧﺪه به ﺟﺮﯾﺎن اﻓﺘﺎد که ﺑﻌﺪ از جلسه دادرﺳﯽ و ﻣﺤﺎﮐمه ﺗﻮﺳﻂ ﻗﺎﺿﯽ ﭘﯿﺮﻋﺒﺎﺳﯽ از يک اتهام تبرئه شده و به اتهام مصاحبه در مورد کهريزيک به شش ﻣﺎه ﺣﺒﺲ ﺗﻌﺰﯾﺮی محکوم شدم وﻟﯽ ﺑﺎ ﺗﻮجه به ﻧﺪاﺷﺘﻦ ﺳﺎبقه ﮐﯿﻔﺮی به ﻣﺪت پنج ﺳﺎل ﺣﮑﻢ ﺗﻌﻠﯿﻖ ﺷﺪ.»

مهدی کروبی، یکی از رهبران جنبش سبز در ١٨ ﻣﺮداد ﻣﺎه ﺳﺎل ١٣٨٨ در ﻧﺎﻣه‌ای به اکبر ھﺎﺷﻤﯽ رﻓﺴﻨﺠﺎﻧﯽ از او ﺧﻮاﺳته ﺑﻮد که در ﻣﻮرد «ﺗﺠﺎوز ﺟﻨﺴﯽ»به ﺑﺎزداﺷﺖ‌ﺷﺪﮔﺎن در ﺑﺎزداﺷﺘﮕﺎه ھﺎ و زﻧﺪان‌ھﺎ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﺷﻮد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله