پاسخ معنادار حسن روحانی به مجلس

محمدعلی نجفی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی شد

محمدعلی نجفی با حکم حسن روحانی به‌عنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی شد.

به گزارش  تسنیم، حسن روحانی رئیس‌جمهور طی حکمی محمدعلی نجفی را به‌عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منصوب کرد. این انتصاب بعد از رای عدم اعتماد مجلس به نجفی می تواند به عنوان پاسخی از سوی رئیس جمهور به مجلسی ها تعبیر شود. 

نجفی تحصیلات آکادمیک خود را در دانشگاه صنعتی شریف و در رشته ریاضی آغاز و مدرک کارشناسی ارشد خود را نیز از دانشگاه MIT آمریکا دریافت کرد.

وی در دولت اول و دوم سازندگی وزیر آموزش و پرورش بود و در دولت اصلاحات نیز با حکم سیدمحمد خاتمی به‌عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه منصوب شد. از محمدعلی نجفی به‌عنوان یکی از مؤسسان حزب کارگزاران سازندگی نام برده می‌شود. این حزب از نزدیک‌ترین احزاب سیاسی ایران به آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی است.

محمدعلی نجفی برای شرکت در سومین دوره انتخابات شورای شهر تهران در لیست ائتلاف اصلاح‌طلبان قرار گرفت و توانست به شورای شهر تهران راه یابد اما در انتخابات شورای شهر چهارم، کاندیدا نشد.

محمدعلی نجفی از جمله سه وزیر پیشنهادی دولت یازدهم بود که در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در صحن علنی، نمایندگان مجلس به وی رأی اعتماد ندادند.

نمایندگان مجلس روز پنج‌شنبه از مجموع 284 رأی مأخوذه، با 142 رأی موافق، 133 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع به محمدعلی نجفی رأی اعتماد ندادند .

این در حالی است که وی از جمله وزرای مورد اعتماد معلمان محسوب می شود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله