اذعان اسد به کاهش نیروی انسانی ارتش سوریه

مجبوریم از برخی مناطق عقب نشینی کنیم

بشار اسد، رئیس جمهور سوریه اذعان کرده است که ارتش این کشور با کمبود نیروی انسانی روبرو است.

به گزارش بی بی سی  اسد امروز یکشنبه، ۲۶ ژوئیه در یک نطق تلویزیونی گفت که نیروهای نظامی این کشور ممکن است مجبور شوند برای حفظ مناطق مهم‌تر از بعضی مواضع خود در نبرد با شورشیان صرف‌نظر کنند.

به نظر می‌آید این اولین بار است که آقای اسد در یک سخنرانی عمومی به وجود مشکل جدی در ارتش این کشور اذعان می‌کند.

دیروز شنبه آقای اسد فرمان عفو عمومی افرادی را صادر کرد که از خدمت در ارتش سوریه گریخته‌اند. براساس این فرمان هزاران فراری ارتش در داخل و خارج سوریه از مجازات معاف شده‌اند.

رئیس جمهور سوریه در سخنرانی امروز خود تاکید کرد که کشورش در مرحله سرنوشت‌سازی قرار گرفته و درباره مذاکرات احتمالی درباره وضعیت سوریه گفت: “مذاکراتی که بر اساس مبارزه با تروریسم صورت نگیرد، پوچ و بی‌معنی است.”

ارتش سوریه که زمانی با ۳۰۰ هزار نیرو بزرگ‌ترین ارتش خارومیانه بود، با تلفات ناشی از سال‌ها جنگ داخلی و فرار از خدمت سربازان تا حد زیادی فرسوده و کوچک شده است.

با وجود این او در سخنان امروز خود بر ادامه مقاومت نیروهای نظامی سوریه در برابر گروه‌های مسلحی که در نقاط مختلف علیه ارتش می‌جنگند، تاکید کرد.

شبه‌نظامیان گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش)، پیکارجویان وابسته به القاعده از جمله جبهه نصرت و ارتش آزاد سوریه از جمله مهم‌ترین طرف‌های نبرد با نیروهای دولتی سوریه هستند.

در ماه‌های اخیر نیروهای ارتش سوریه تقریبا به طور کامل از استان ادلب در شمال غرب سوریه عقب رانده‌ شده‌اند و کنترل شهر باستانی پالمیرا را هم در نبرد با داعش از دست داده‌اند.

آقای اسد گفت ارتش نمی‌تواند روی تمام نقاط کشور تسلط داشته باشد و به همین دلیل برای حفظ مناطق حساس‌تر، ممکن است از بعضی مواضع دیگر خود صرف‌ نظر کند.

از آغاز ناآرامی‌ها و در پی آن، شروع جنگ داخلی سوریه در حدود چهار سال پیش، تا کنون بیش از ۲۳۰ هزار نفر کشته شده‌اند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله